fbpx

Naš tim

Marija Trkulja

Rođena je 1981. godine u Beogradu. Završila dizajn za tekstil i odeću na Visokoj tekstilnoj školi za dizajn u u Beogradu 2005. godine, nakon čega je radila za domaću modnu firmu Belgrade Workshop.
Kreator je „Marine likovne radionice“ u okviru koje od 2011. uči decu školskog uzrasta likovnim veštinama i pomaže im da se kroz razne tehnike crtanja i slikanja otkriju i izraze svoju kreativnost.
Interesovanje prema fotografiji otkrila je kroz posao i 2015. upisuje prvo osnovni, a zatim i napredni kurs fotografije u Fabrici Fotografa. Vremenom je napredovala i razvijala interesovanje za fotografiju i od 2017. počela mentorski program kod Aleksandre Popović, kroz koji je postala član tima predavača u Fabrici Fotografa.

Marija danas vodi Osnovni i Viši kurs fotografije u Fabrike fotografa, a zahvaljujući njenom posebnom odnosu prema najmlađima, zauzela je mesto glavnog, ali i omiljenog predavača u Dečijoj školi fotografije.

Kreativnost i osećaj za estetiku i lepo prenosi i na polaznike Fabrike Fotografa, ali pokazuje i kroz svoju modnu liniju koju je pokrenula. Nedavno je počela i sa likovnim radionicama pod okriljem Fabrike Fotografa kroz koje će polaznicima približiti umetnost na još jedan zanimljiv način.

KURSEVI FOTOGRAFIJE

Kursevi na kojima je Marija Trkulja predavač

Pritisni Enter/Return da započneš pretragu

Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi Vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj web stranici. Politika privatnosti