Šta je Klub ljubitelja fotografije?

 

Klub ljubitelja fotografije predstavlja udruženje koje okuplja zaljubljenike u fotografiju, bez obzira na to da li se njom bave profesionalno ili iz hobija. Zajedničko nam je svima to što svet posmatramo u kadrovima.

 

Zašto da postanem član kluba?

 

Članstvo u Klubu ljubitelja fotografije donosi vam i mogućnost da upoznate istaknute pojedince iz sveta fotografije: iskusne predavače i poznate fotografe, koji sa nama dele svoja mišljenja, daju savete i sugestije u vezi sa fotografijama koje su doneli članovi, priče, anegdote i iskustva.

U Klubu se često bavimo idejama za projekte naših polaznika/članova kluba, u čemu im pomažemo – kroz sugestije i oblikovanje inicijalne ideje u projekat. Potom članovima Kluba pomažemo u realizaciji tih projekata, a najbolje priče predstavljamo na našem sajtu.

Pored toga pratićemo razne foto konkurse i deliti informacije međusobno, razmenjivati mišljenja i podržavati jedni druge, a za najinteresantnije ćemo održavati i tematske kritičke radionice, koje će za cilj imati da pomognemo članovima koji žele da učestvuju sa svojim foto projektima da to urade na najbolji način.

Organizovaćemo i foto-ekskurzije, putovanja, masterclass-ove, a članovi će imati i pogodnosti u vidu popusta na nove tematske kurseve koje ćemo zajedno sa eksternim predavačima organizovati u narednom periodu.

Osnovne vrednosti Kluba ljubitelja fotografije su otvorenost ka novim idejama, druženje i razmena među članovima, kao i korišćenje fotografije kao medija kojim prenosimo važne poruke, a neretko se potraga za dobrim kadrom pretvori u pravu avanturu, odnosno izlet, planinarenje, grudvanje ili plivanje… što je samo još jedan razlog više da nam se pridružite!

 

Koliko košta članarina?

 

Članstvo će za sve Fabrikante biti besplatno do kraja 2021. godine. U decembru ćemo objaviti cene članarina, i ideja je da imamo više paketa koji će podrazumevati različite benefite, kako bi svako pronašao ono što želi za sebe. Članovi kojima ne bude odgovarao nijedan paket ili ne budu želeli da koriste benefite kluba neće biti u obavezi da plaćaju članarinu, i moći će da zamrznu svoje članstvo ili da se iščlane kada to požele. 

 

Kako da postanem član kluba?

 

Član Kluba možete postati nakon završenog kursa fotografije (osnovnog ili višeg). Po zakonu smo u obavezi da imamo zamolnicu za pristup članstvu, koji treba da popunite i pošaljete nam za arhivu, nakon čega i zvanično postajete član.

Nakon popunjavanja forme kontaktiraćemo vas i poslati detaljne instrukcije. Sa članskim aktivnostima i uživanjem u benefitima kluba možete početi već kada vam potvrdimo prijem prijave, a administrativni deo možemo završiti u naredne 3 nedelje.