Fotografija

Foto radionice za klince i klinceze

Opis kursa

Radionice prilagođene najmlađima uvek su više od samog učenja fotografije. Na njima deca uče kako da vide prostor, istovremeno ostvarujući kontakt sa drugom decom. Na ovaj način, najmlađi ne samo da uče ono što je važno u svetu fotografije – kako se nameštaju parametri, procenjuju svetlo, model, okolina, detalji i ugao – već i razvijaju kreativnost. Osim toga, uče da rade samostalno i u grupi, razvijajući odgovornost prema zadacima koje dobijaju, i sve to na kreativan i zabavan način.

Cena radionica je 2.500 dinara mesečno.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Radionice se održavaju za tri uzrasne grupe – od 3 do 5, od 6 do 9 i od 10 do 13 godina.

Trajanje kursa

Radionice se održavaju od septembra do jula, jednom nedeljno (subotom ili nedeljom), u trajanju od po 90 minuta. Postoji mogućnost naknadnog priključenja radionicama.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je rođena 1981. godine u Kruševcu. Diplomirala je 2004. na Akademiji umetnosti BK u klasi profesora Milana Aleksića, a pet godina kasnije završava specijalističke studije (smer Menadžment kulture i umetnosti) na Fakultetu organizacionih nauka. Radila je na mestu urednika modne fotografije časopisa Gloria, u Studiju Aurora kao direktor fotografije i Blic plus magazinu kao fotoreporter, a 2013. godine kada osniva Fabriku fotografa.

Dečije foto radionice

Fotografija

RSD

2.500

prijavi me!