Kurs obrade fotografije

Lightroom

Opis kursa

Lightroom je izuzetno koristan i efikasan alat za obradu serija fotografija. Kurs korišćenja ovog programa polaznike upoznaje sa ovim softverom od samog početka i zato njegovo pohađanje ne zahteva nikakvo prethodno predznanje.

Ovaj kurs će onima koji ga koriste u poslovne svrhe pojednostaviti radne procese, jer će ih naučiti kako mogu da efikasno unaprede i obrade svoje fotografije.

U početku, polaznici vežbaju na fotografijama koje im dodeli predavač, da bi kasnije donosili svoje fotografije i vežbali na njima.

Za pohađanje ovog kursa biće vam potreban laptop i instaliran Lightroom.

 

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs iz Lightroom-a namenjen je svima koji žele da njihove fotografije izgledaju bolje, bez obzira na to da li se fotografijom bave amaterski ili profesionalno.

Trajanje kursa

Predviđeno je da se kroz program kursa prođe u četiri dvoiposatne radionice koje će se održavati ponedeljkom u 19h. Sledeća grupa kreće na kurs 18. februara.

Predavači

  • Danilo Polovina

    Student Fakulteta političkih nauka, za fotografiju zainteresovan još od malih nogu. Obradom fotografija bavi se duže od šest godina, tokom kojih je usavršio svoje veštine korišćenja Lightroom-a. Sarađivao je sa domaćim fotografskim agencijama i nevladinim organizacijama. Radio je na kruzeru kao fotograf, baveći se i njihovim returiširanjem, kroz koje je stekao bogato iskustvo u radu... View Article

Lightroom

Kurs obrade fotografije

RSD

5.000

prijavi me!