Fotografija

Napredni kurs

Opis kursa

Na Naprednom kursu nadograđuju se veštine stečene tokom Osnovnog ili Intenzivnog Osnovnog Kursa, uz savladavanje novih elemenata, kao što su rasveta, blic, zilberica, krupan kadar i slično. Tako polaznik stiče veštine potrebne za fotografisanje kompleksnijih stvari, kao što su događaji (venčanja, rođendani, premijere, pozorišne predstave, koncerti i tako dalje), modni editorijali, stock fotografija, kao i fotografisanje predmeta i proizvoda u marketinške svrhe.

Struktura Naprednog kursa ista je kao i kod Osnovnog: fokus je na praksi, u kombinaciji sa kritičkim radionicama. Slikaćemo događaje i razna zanimljiva mesta, a svi oni koji tokom ili po završetku kursa savladaju napredni nivo poznavanja fotografije mogu da se učlane u Klub ljubitelja fotografije.

Napomena: Ovaj kurs je moguće platiti u tri rate, a za polaznike koji prilikom upisa izvrše uplatu odjednom cena je 20.000 dinara.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Napredni kurs može biti nastavak Osnovnog i Intenzivnog osnovnog kursa. Isto tako, namenjen je onima koji već imaju izvesna predznanja o fotografiji. Kada utvrdimo da posedujete nivo znanja koji će vam omogućiti da nastavite da razvijate svoje veštine tamo gde ste stali, ponovo se usmeravamo na praksu.

Trajanje kursa

5 meseci, 3 puta nedeljno (vikendom u toku dana fotografišemo, a sredom uveče održavamo kritičke radionice)

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

Napredni kurs

Fotografija

RSD

25.000

prijavi me!