Fotografija

Napredni kurs

Opis kursa

Na Naprednom kursu nadograđuju se veštine stečene tokom Osnovnog, uz savladavanje novih elemenata, kao što su rasveta, blic, zilberica, krupan kadar i slično. Tako polaznik stiče veštine potrebne za fotografisanje kompleksnijih stvari, kao što su događaji (venčanja, rođendani, premijere, pozorišne predstave, koncerti i tako dalje), modni editorijali, stock fotografija, kao i fotografisanje predmeta i proizvoda u marketinške svrhe.

Struktura Naprednog kursa ista je kao i kod Osnovnog: fokus je na praksi, u kombinaciji sa kritičkim radionicama. Slikaćemo događaje i razna zanimljiva mesta, a svi oni koji tokom ili po završetku kursa savladaju napredni nivo poznavanja fotografije mogu da se učlane u Klub ljubitelja fotografije.

 

Kome je namenjen ovaj kurs?

Napredni kurs je namenjen za polaznicike koji su uspešno završili Osnovni kurs ili su program osnovnog kursa prošli kroz individualni kurs.

Isto tako, namenjen je onima koji već imaju izvesna predznanja o fotografiji. Kada utvrdimo da posedujete nivo znanja koji će vam omogućiti da nastavite da razvijate svoje veštine tamo gde ste stali, ponovo se usmeravamo na praksu.

Trajanje kursa

5 meseci, 3 puta nedeljno (vikendom u toku dana fotografišemo, a utorkom, sredom ili četvrtkom uveče održavamo kritičke radionice).

 

Sledeći kurs će biti izmenjen u odnosu na ovaj program i planiran je za septembar.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti, nakon čega ćemo ih kontaktirati sa detaljima i dogovoriti se oko rezervacije ukoliko im bude odgovaralo.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

Napredni kurs

Fotografija

RSD

prijavi me!