FotografijaIndividualni kurs

Kurs primenjene fotografije

Opis kursa

Kurs primenjene fotografije u fokusu ima savladavanje svega onoga što je potrebno polaznicima, shodno njihovim potrebama koje smo prethodno zajedno utvrdili. Ponekad organizujemo grupe polaznika koji imaju identične potrebe: na primer, žele da nauče kako da slikaju hranu, proizvode, različite događaje poput sajmova i kongresa, i tome slično.

 

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs primenjene fotografije namenjen je svima onima čiji posao zahteva da do izvesne mere umeju profesionalno da barataju profesionalnim-fotoparatom (na primer, online prodaja, community management, vođenje bloga), kao dragocen izvor znanja i stručnih saveta.

Trajanje kursa

S obzirom na to da je program ovog kursa u potpunosti prilagođen potrebama polaznika, na isti način određeno je i njegovo trajanje.

Kontaktirajte nas kako biste saznali šta je to što možemo učiniti kako bismo izašli u susret vašim, odnosno potrebama vašeg poslovanja.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

Kurs primenjene fotografije

Fotografija - Individualni kurs

RSD

prijavi me!