FotografijaIndividualni kurs

Kurs primenjene fotografije

Opis kursa

Kurs primenjene fotografije u fokusu ima savladavanje svega onoga što je potrebno polaznicima, shodno njihovim potrebama koje smo prethodno zajedno utvrdili. Ponekad organizujemo grupe polaznika koji imaju identične potrebe: na primer, žele da nauče kako da slikaju hranu, proizvode, različite događaje poput sajmova i kongresa, i tome slično.

 

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs primenjene fotografije namenjen je svima onima čiji posao zahteva da do izvesne mere umeju profesionalno da barataju profesionalnim-fotoparatom (na primer, online prodaja, community management, vođenje bloga), kao dragocen izvor znanja i stručnih saveta.

Trajanje kursa

S obzirom na to da je program ovog kursa u potpunosti prilagođen potrebama polaznika, na isti način određeno je i njegovo trajanje.

Kontaktirajte nas kako biste saznali šta je to što možemo učiniti kako bismo izašli u susret vašim, odnosno potrebama vašeg poslovanja.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je rođena 1981. godine u Kruševcu. Diplomirala je 2004. na Akademiji umetnosti BK u klasi profesora Milana Aleksića, a pet godina kasnije završava specijalističke studije (smer Menadžment kulture i umetnosti) na Fakultetu organizacionih nauka. Radila je na mestu urednika modne fotografije časopisa Gloria, u Studiju Aurora kao direktor fotografije i Blic plus magazinu kao fotoreporter, a 2013. godine kada osniva Fabriku fotografa.

Kurs primenjene fotografije

Fotografija - Individualni kurs

RSD

prijavi me!