Otvoren upis za kurs fotografije u aprilu

Otvoren je upis za aprilski Osnovni intenzivni kurs fotografije u Beogradu. Početak je planiran za 2. april, a zbog velikog interesovanja polaznike ćemo podeliti u dve grupe za praktične radionice – prva grupa će časove imati subotom od 10h, a druga grupa subotom od 13h.

Kritičke radionice će obe grupe imati zajedno i održavaće se utorkom od 2oh. Pošto svakom polazniku želimo da posvetimo dovoljno pažnje na kritičkim radionicama ovo znači da će kritička trajati malo duže od predviđenih sat vremena, ali to znači da će svi polaznici imati daleko više primera iz kojih će moći da nauče.

Neradni vikendi

Program kursa je predviđeno da traje pet nedelja i u redovnim okolnostima bi bio završen do kraja aprila. Kako su poslednja dva vikenda aprila neradna (Uskrs i prvomajski praznici) i ljudi po pravilu ovo vreme žele da iskoriste da putuju ili provedu vreme sa porodicom, ta dva vikenda ćemo napraviti pauzu i nećemo učiti novo. To znači da polaznici slobodno mogu da planiraju svoje privatne obaveze jer ćemo kurs završiti u prvoj polovini maja.

I pored ovoga u subotu 23. aprila Fabrika Fotografa će raditi, pa će polaznici koji budu u Beogradu i budu želeli moći da dođu da vežbaju prethodno naučene segmente. Ovaj čas nije obavean, već samo dodatna prilika da se iskoristi vreme za dodatno uvežbavanje.

Korišćenje našeg fotoaparata tokom kursa

I na ovom kursu je aktuelna opcija da polaznici mogu da koriste naš fotoaparat tokom pohađanja kursa. Ovo je sjajna prilika za one koji razmišljaju o kupovini aparata ali se još uvek nisu odlučili za kupovinu iz bilo kog razloga. Osim toga što neće morati da odlažu upis na kurs zbog nemanja aparata, tokom kursa će imati priliku da isproba više modela aparata i „oseti“ aparat u svojim rukama. Ovo će im dodatno pojednostaviti odluku oko odabira odgovarajućeg modela kada za to dođe trenutak, a mogu da računaju i na našu pomoć, kao i na popust prilikom kupovine aparata u Yellowstore, zvaničnoj Nikon prodavnici u Srbiji.

Korišćenje našeg fotoaparata se doplaćuje 2.000 dinara (uplaćuje se na početku kursa i ovo pokriva korišćenje aparata tokom celog kursa) i u cenu je uključena memorijska kartica koju polaznici dobiju na prvom času i koju zadržavaju nakon završenog kursa.

Mogućnost nastavka na Viši kurs fotografije

Često nam se dešava da se polaznicima jako svidi osnovni kurs i da nas već nakon drugog vikenda kursa pitaju za nastavak na viši kurs. Sledeća grupa višeg kursa fotografije startuje u prvoj polovini maja, i svi koji upišu osnovni kurs 2. aprila će imati mogućnost da kurs završe taman na vreme da se priključe ovoj grupi višeg kursa. Naravno, ukoliko to budu želeli.

Svakako, mi ćemo se potruditi da svakog polaznika naučimo da razume fotografiju i da je još više zavoli, bez obzira na to da li će nastaviti na viši kurs ili ima druge planove za dalje. Bićemo zadovoljni sve dok uspevamo da širimo ljubav prema fotografiji.

Da pročitate program osnovnog intenzivnog kursa fotograifje i prijavite se kliknite na sledeće dugme:

 

OSNOVNI INTENZIVNI KURS

 

Objavljeno: 26/03/2022

Ključne reči: ,