Majski kursevi fotografije u Fabrici Fotografa

Tokom maja nastavljamo punom parom sa kursevima fotografije. Upisaćemo nove grupe polaznika na osnovni kurs fotografije (u Beogradu i online), a krećemo i sa novom grupom višeg kursa fotografije.

 

Osnovni kurs fotografije u Beogradu

 

U maju ćemo, osim „standardnih“ kurseva gde se praktični časovi održavaju vikendom, imati i grupe koje će časove imati radnim danima. Znamo da časovi vikendom ne odgovaraju svima, pogotovo kada se odlepša vreme i koristi svaki slobodan trenutak da se otputuje iz grada. Pošto je dan dovoljno dugačak, imamo prostora da sa časovima krenemo u 18h i završimo ih pre mraka, kako bi i ljubitelji fotografije koji rade do 17h mogli da stignu na čas posle posla. Ono što je dobro – ove grupa će časove imati u zlatni sat, kada je najlepše svetlo i najbolji deo dana za fotografisanje.

Pogledajte sve otvorene termine i rezervišite mesto u grupi koja vam odgovara:

OSNOVNI KURS FOTOGRAFIJE

 

Online osnovni kurs fotografije

Ovaj kurs je po programu isti kao osnovni kurs koji održavamo u Beogradu, jedina je razlika što se održava online. I dalje se sve održava uživo, samo što umesto kontakta „licem u lice“ komuniciramo preko video linka. Takav način nam omogućava nam da održimo interakciju sa polaznicima, ispratimo njihov napredak i pomognemo im da savladaju svaku prepreku.

Ovaj kurs je idealan za one koji ne žive u Beogradu jer mogu da ga prate gde god da se nalaze i dobiju isto iskustvo kao da su došli na čas. Osim toga, dobar je i za Beograđane kojima je komplikovano da organizuju dolazak u centar grada i traženje parkinga i radije bi da se ne obavezuju što se dolaska na čas tiče, jer kurs mogu da prate sa svake lokacije gde im je dostupan internet.

Dodatni benefit je to što svaka grupa online kursa ima i svoju zatvorenu Facebook grupu za podršku. U ovoj grupi mogu da dobiju odgovor na svako pitanje ili nedoumicu i mimo Live radionica koje održavamo preko Zoom-a. Ako uzmemo u obzir detalj da se svi online časovi snimaju – polaznici imaju potpunu fleksibilnost da uklope ostale životne obaveze, pa čak i ako im nešto iskrsne i propuste čas mogu lako i jednostavno da nadoknade, ali i da ne moraju da čekaju sledeći čas da dobiju odgovore na pitanja sa kojima se susretnu tokom realizacije zadataka.

Saznajte više o Online kursu fotografije:

ONLINE KURS FOTOGRAFIJE

 

 

Viši kurs fotografije

U maju startuje nova grupa polaznika na viši kurs. Praksa koju smo primenili sa martovskom grupom se pokazala kao jako dobra pa ćemo je primeniti i za majsku grupu. Predavanja će se istovremeno održavati i u Beogradu i online, a polaznici će moći da biraju kako će pratiti časove – da li će dolaziti u Fabriku ili će čas ispratiti online. I to bez prethodne najave – svaki čas mogu da isprate onako kako im odgovara, a pošto online časove snimamo imaće priliku da pogledaju i reprizu, ako žele da se podsete ili iz bilo kog razloga nisu stigli da isprate čas uživo.

Imaćemo i zatvorenu Facebook grupu za podršku (u kojoj je po pravilu jako dinamično i zabavno), što će po dosadašnjem iskustvu dodatno doprineti napretku polaznika i motivisati ih da budu još bolji.

Kurs traje četiri meseca, uz napomenu da ćemo raditi u maju i junu, pa ćemo tokom jula i avgusta napraviti pauzu, da bismo nastavili kurs na jesen. I pored toga Facebook grupa će ostati aktivna, pa oni koji budu želeli da vežbaju tokom leta mogu da očekuju podršku i pomoć u realizaciji svojih ideja.

Kurs mogu pohađati svi zainteresovani koji su uspešlno završili Osnovni kurs fotografije, bilo online ili u Beogradu, a više o programu možete saznati klikom na sledeće dugme:

VIŠI KURS FOTOGRAFIJE

Objavljeno: 16/04/2022

Ključne reči: , ,