Letnji kurs fotografije za osnovce

Kurs za decu jletnji

I ovog leta ćemo se, početkom letnjeg raspusta, družiti sa klincima i praviti dobre kadrove na letnjem kursu fotografije za osnovce.

Na ovom kursu će najmlađi ljubitelji fotografije savladati osnove fotografije i upoznati se sa fotoaparatom. Naučiće da razumeju fotografiju kako koji parametar utiče na fotografiju. A onda kreće igra „crtanja svetlom“ kroz koju mogu da izraze svoju kreativnost i pokažu kako oni vide svet oko sebe.

Na kursu nećemo imati dosadnih predavanja gde polaznici sede u učionici i slušaju kako im neko priča. Naprotiv, sve učimo kroz praksu – odmah na početku uzimamo aparate u ruke i fotkamo. Idemo korak po korak, fotkamo, grešimo i greške ispravljamo u hodu tako da polaznici neposredno primenjuju naučene veštine i što je najbolje – odmah vide rezultat stečenog znanja.

Fotografisaćemo DSLR aparatima tokom kursa. Polaznici koji nemaju svoj aparat mogu koristiti naš, bez dodatne doplate, što je sjajna prilika da se klinci koji pokazuju afinitete prema fotografiji oprobaju u istoj i vide da li im to „leži“, pre odluke o kupovni aparata.

Kurs se realizuje u malim grupama tako da možemo svakom polazniku da posvetimo dovoljno vremena i odgovorimo na svako pitanje. Radionice ćemo realizovati u centru Beograda, na Dorćolu – nalazimo se u Strahinjića Bana 18 i fotkaćemo neposrednoj blizini – biraćemo zanimljive lokacije kako bi imali što više različitih detalja za fotografisanje i primera iz kojih možemo da naučimo.

Imaćemo tri grupe polaznika kada se deca raspuste i možete odabrati termin koji vam najviše odgovara, do popune mesta pošto je broj mesta ograničen. Cena kursa je 6.000 dinara, a za prijave do 10. juna važi early bird cena sa 10% popusta koje obračunavamo prilikom rezervacije.

Više detalja o programu kursa i terminima održavanja kursa možete pronaći na ovom linku, gde se možete i prijaviti za kurs.

SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 07/06/2022