Online individualni kurs fotografije

Uči gde god da si i kad god želiš!

Kurs fotografije koji odgovara svim tvojim zahtevima! Održava se tamo gde si ti, u vreme kada možeš se posvetiš učenju. Program je usklađen sa tvojim predznanjem i ciljevima koje želiš da postigneš.

Online individualni kurs fotografije sličan je individualnom kursu, jer je fleksibilan i prilagođen tvojim zahtevima. Razlika je u tome što se održava online. Dakle, u ovom slučaju možeš da biraš i mesto održavanja časova i da učiš u vreme kada tebi odgovara.

Kurs podrazumeva časove koji se održavaju uživo online, putem izabrane aplikacije (mi preferiramo Zoom, ali možemo koristiti i Skype, Whatsapp, Viber). Raspored i dinamika prilagođeni su tvojim obavezama i organizaciji.
Sve što ti je potrebno su stabilna internet veza i DSLR (ili mirrorless) foto-aparat.

Ukoliko oduvek želiš da naučiš fotografiju ili unaprediš svoje znanje, a ne živiš u Beogradu ili iz nekog razloga nisi u mogućnosti da pohađaš grupne kurseve – online individualni kurs je pravi izbor za tebe!

Šta ćeš naučiti?

Program online individualnog kursa fotografije prilagođen je tvom predznanju i ciljevima koje želiš da postigneš.

Pre početka kursa, zakazujemo konsultacije tokom kojih razgovramo o tvom znanju i očekivanjima nakon završenog kursa. Naši predavači imaju dovoljno iskustva u radu sa polaznicima, tako da mogu da procene koji nivo znanja poseduješ i šta je potrebno da nadogradiš. Na osnovu toga formiramo program kursa, a zatim plan i dinamiku časova usklađujemo sa tvojim obavezama.

Online individualni kurs fotografije sastoji se od 10 časova u trajanju od 30 do 45 minuta.

Predavač pomno prati tvoj napredak, prilagođava vežbe i zadatke sa ciljem da tako obuhvati sve segmente koji su neophodni da nakon završenog kursa vladaš veštinom fotografisanja.

Tokom časova si u živom kontaktu sa predavačem preko video poziva. Predavač će ti pažljivo dozirati informacije i davati zadatke kroz koje možeš da provežbaš, razumeš i dođeš do pitanja, na koja ćeš dobiti odgovor na sledećem času. 

Zadatke možeš realizovati u vreme koje tebi odgovara, a ako negde zapneš – predavač ti je uvek na raspolaganju za podršku i kratke konsultacije, bez obzira na to gde se nalaziš.

Optimalno vreme da se kurs završi je oko mesec dana. Ako ti je važno, možemo kurs završiti i u kraćem roku, a s obzirom na obaveze i organizaciju polaznika, kurs može trajati i duže – maksimalno 3 meseca.

Kao polaznik Fabrike fotografa, ostvaruješ popust za kupovinu foto-opreme u Yellowstore-u, zvaničnoj Nikon prodavnici u Srbiji.

Kome je namenjen online individualni kurs fotografije?

Online individualni krus fotografije namenjen je tebi, ukoliko nemaš mogućnost da se uklopiš u dinamiku i raspored pohađanja grupnog online kursa ili iz nekog razloga preferiraš individualno učenje. 

Za pohađanje kursa nije ti potrebno predznanje niti razumevanje stručne terminologije iz oblasti fotografije. Sve što ti treba, naučićeš tokom časova, ali i nakon završenog kursa – kroz rad i vežbu.

Ovaj kurs je za tebe i ako imaš određeno predznanje fotografije, želiš da ga unaprediš i potreban ti je direktan rad sa predavačem koji će odgovoriti na sva tvoja pitanja i nedoumice.

Ukoliko još uvek nemaš foto-aparat, a planiraš da kupiš, prilikom prijave možeš da napišeš napomenu i zakazaćemo besplatne konsultacije o izboru foto-aparata i opreme koja odgovara tvojm zahtevima i ciljevima.

Rezervacija mesta i način plaćanja

Nakon uplate kursa kontaktiraćemo te da dogovorimo detalje oko programa, dinamike i početka kursa.

Cena i načini plaćanja kursa

Paket

41.000 RSD

~350 EUR

Iskustva polaznika

12105774_10153852637987018_2951955804835835066_n
Ukratko - oduševljen sam. Divni ljudi - kako predavači, tako i "kolege" na kursu. Sjajan koncept, vrlo profesionalna organizacija i prijatna atmosfera. Sjajno iskustvo.
Vasko Lukinić
80054963_10216833189445243_8975607618500296704_n
Svaka preporuka za osnovni kurs! Dosta stvari se nauci kroz zabavne i dinamicne prakticne casove. Jako dobra stvar je i sto postoji mogucnost koriscenja fotoaparata iz skole za one koji jos uvek nemaju svoj. Vidimo se na naprednom kursu! 😊📷
Jelena Vidović

Najčešća pitanja

Potreban je foto-aparat koji ima mogućnost fotografisanja u manuelnom modu (DSLR ili mirrorles). Kontaktiraj nas, kako bismo proverili da li tvoj foto-aparat odgovara potrebama kursa. Ukoliko još uvek nemaš foto-aparat, ai planiraš da kupiš, pre početka kursa možeš da zakažeš besplatne konsultacije sa nama i da zajedno zaključimo koji foto-aparat i oprema odgovaraju tvojim zahtevima.

Nakon završenog online individualnog kursa, dobićeš diplomu o uspešno savladanom kursu fotografije.

Prilikom prijave na kurs možeš odabrati plaćanje platnom karticom ili uplatom na račun (ebanking, pošta, menjačnica…). Moguće je i plaćanje preko računa firme.

Na ovom kursu se nećemo baviti obradom fotografije, već se potpuno fokusiramo na fotografisanje.
Kurs Photoshop-a realizujemo kao odvojenu celinu i polazniku savetujemo da prvo nauči da pravi dobre fotografije pa da se onda upusti u učenje obrade fotografije.
Nije isto da li ćeš u startu napraviti dobru fotografiju pa na obradu iste potrošiti pet minuta ili napraviti lošu fotografiju i potrošiti sat vremena da središ njene nedostatke. Posebno kada imaš više desetina ili stotina fotografija.

Sve zavisi od tvog predznanja. Ukoliko si početnik, posle završenog kursa ćeš imati solidnu osnovu i razumevanje fotografije. Mislimo da je za profesionalno bavljenje fotografijom potrebna dodatna vežba nakon završetka kursa. To zavisi najviše od tebe, a mi ćemo biti tu da ti damo iskren savet i podržimo te ili da ti pomognemo da do tog cilja dođeš kroz druge naprednije kurseve i mentorske programe naše škole.

aleksandra-popovic

Aleksandra Popović Petković

Osnivač Fabrike fotografa, glavni predavač na kursevima fotografije i mentor budućim kolegama. Prepoznaćete je po energiji, osmehu, znanju, istrajnosti i spremnosti da sve to rado i sa lakoćom deli sa polaznicima.

Ivana Nikolić FF sajt

Ivana Nikolić

Ivana se timu Fabrike Fotografa priključila u februaru 2023. godine, kao asistent predavač. Osim u Fabrici Fotografa, svoje fotografske veštine je gradila i u renomiranoj madridskoj školi fotografije EFTI.

Pritisni Enter/Return da započneš pretragu

Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi Vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj web stranici. Politika privatnosti