fbpx

Klub ljubitelja fotografije

POSTANI ČLAN NAŠEG KLUBA

Šta je Klub ljubitelja fotografije?

Klub ljubitelja fotografije predstavlja udruženje koje okuplja zaljubljenike u fotografiju, bez obzira na to da li se njom bave profesionalno ili iz hobija. Zajedničko nam je svima to što svet posmatramo u kadrovima.

Zašto da postanem član kluba?

Članstvo u Klubu ljubitelja fotografije donosi vam i mogućnost da upoznate istaknute pojedince iz sveta fotografije: iskusne predavače i poznate fotografe, koji sa nama dele svoja iskustva, fotografske priče i anegdote. Pored toga članovima Kluba daju korisne savete i sugestije u vezi sa njihovim fotografijama i projektima.

U Klubu se često bavimo idejama za projekte naših polaznika/članova kluba, u čemu im pomažemo – kroz sugestije i oblikovanje inicijalne ideje u projekat. Potom članovima Kluba pomažemo u realizaciji tih projekata, a najbolje priče predstavljamo na našem sajtu, društvenim mrežama, kao i na izložbama koje organizujemo.

Pored toga pratićemo razne foto konkurse i deliti informacije međusobno, razmenjivati mišljenja i podržavati jedni druge, a za najinteresantnije ćemo održavati i tematske kritičke radionice, koje će za cilj imati da pomognemo članovima koji žele da učestvuju sa svojim foto projektima da to urade na najbolji način.

Organizovaćemo i foto-ekskurzije, putovanja, masterclass-ove, a članovi će imati i pogodnosti u vidu popusta na nove tematske kurseve koje ćemo zajedno sa eksternim predavačima organizovati u narednom periodu.

U okviru kluba imamo i zatvorenu Facebook grupu, u kojoj članovi mogu deliti svoje fotografije, ideje, razmišljanja i postavljati pitanja. Na kraju svakog meseca ćemo organizovati kritičku radionicu na kojoj ćemo proći kroz najzanimljivije primere i nominovati kandidate za fotografiju meseca. Za autore fotografije meseca smo spremili lepe i praktične nagrade, a odabir ćemo ostaviti članovima. 

Takođe, imaćemo i izbor za fotografiju godine, gde će pobednici biti nagrađeni sa vaučerima za kupovinu foto-opreme po svom izboru.

Osnovne vrednosti Kluba ljubitelja fotografije su otvorenost ka novim idejama, druženje i razmena među članovima, kao i korišćenje fotografije kao medija kojim prenosimo važne poruke, a neretko se potraga za dobrim kadrom pretvori u pravu avanturu, odnosno izlet, planinarenje, grudvanje ili plivanje… što je samo još jedan razlog više da nam se pridružite! 

Koliko košta članarina?

Članarina iznosi 800 dinara mesečno, ili 8.000 dinara ako se odlučite da članarinu platite za godinu dana.

Članovi će moći da zamrznu svoje članstvo ili da se iščlane iz kluba kada to požele, odnosno posle isteka perioda za koji su platili članarinu. 

Kako da postanem član kluba?

Član Kluba možete postati nakon završenog kursa fotografije u Fabrici Fotografa (osnovnog ili višeg). 

Prijavu za klub možete popuniti preko forme ispod. Odmah nakon prijave dobićete automatski e-mail koji potvrđuje da je vaša prijava evidentirana i u kome ćete dobiti link za pristup zatvorenoj Facebook grupi. Nakon toga ćemo vam dostaviti i ostale formalne informacije i instrukcije za plaćanje.

Pritisni Enter/Return da započneš pretragu

Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi Vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj web stranici. Politika privatnosti