fbpx

Poklon vaučer

Pokloni dragoj osobi nezaboravne trenutke!

poklonite-kurs-1

Da li poznaješ nekoga ko voli fotografiju i oduvek želi da se bavi njome? Ispuni mu želju!
Fabrika fotografa pruža ti priliku da dragoj osobi kupiš poklon vaučer za bilo koji kurs fotografije. Da, da – bilo koji kurs, online ili u Beogradu.

Evo šta treba da znaš o našim kursevima:
Šta misliš o ovoj ideji? Zvuči dobro i originalno. Možeš da napraviš savršeno iznenađenje!

Upoznaj naše kurseve i izaberi pravi poklon!

Osnovni kurs fotografije - Beograd

Namenjen je početnicima, ali i onima koji su imali susreta sa fotografijom i žele da sistematizuju i dopune svoje znanje. Traje pet nedelja i časovi se održavaju dva puta nedeljno. Kroz časove praktičnog rada i kritičke radionice polaznk će savladati osnovno znanje fotografije. Kurs se održava u Beogradu, na različitim lokacijama u centru grada, dok se kritičke radinoice odvijaju online preko Zoom platforme. Na ovom kursu postoji mogućnost da polaznik koristi naš foto-aparat i to može biti deo poklona!

Online kurs fotografije

Održava se uživo online, preko Zoom-a i mogu ga pohađati svi zaljubljenici u fotografiju, bez obzira na lokaciju. Kao i u intenzivnom osnovnom kursu, kroz časove praktičnog rada i kritičke radionice polaznik savladava osnovno znanje fotografije. Namenjen je početnicima, ali i onima koji su imali susreta sa fotografijom i žele da sistematizuju i dopune svoje znanje.

Individualni kurs fotografije

Ukoliko želiš da pokloniš kurs nekome ko već poseduje određeno znanje fotografije i želi da ga usavrši ili iz nekog razloga nije u mogućnosti da pohađa grupne časove, individualni kurs je pravi izbor. Program ovog kursa u potpunosti je prilagođen predznanju i organizaciji polaznika koji ima mogućnost besplatnog korišćenja našeg foto-aparata.

Online individulani kurs fotografije

Ovo je kurs fotografije koji odgovara svim zahtevima polaznika. Održava se tamo gde se on nalazi, u terminu koji je usklađen sa njegovim obavezama. Program je takođe prilagođen predznanju i zahtevima polaznika. Za pohađanje kursa potreban je foto-aparat.
Informiši se na vreme da li osoba kojoj želiš da pokloniš kurs ima odgovarajući foto-aparat, a ako želiš da pokloniš i aparat – računaj na našu pomoć da odabereš pravi model.

Viši kurs fotografije

Ukoliko je tvoja draga osoba već završila Osnovni kurs fotografije Fabrike fotografa, iznenadi je poklon vaučerom za Viši kurs. Fokus ovog kursa je na praktičnom radu u kombinaciji sa kritičkim radionicama. Kurs traje četiri meseca i održavaju se po dva časa nedeljno. Praktični časovi održavaju se u Beogradu ili online, u zavisnosti od grupe, a kritičke radionice odvijaju se preko Zoom-a.

Kurs fotografije za osnovce

Ovaj kurs je idealno iznenađenje za osnovca koji želi da se oproba u fotografiji. Namenjen je osnovcima uzrasta od 9 do 14 godina. Predznanje i posebne veštine nisu potrebne. Dovoljno je samo da tvoj osnovac voli fotografiju i želi da nauči kako da pravi dobre kadrove.

Photoshop

Ovo je pravo iznenađenje za tvoju dragu osobu, ukoliko želi da nauči obradu fotografije u Photoshop-u. Kurs se sastoji od 8 radionica koje se održavaju uživo online preko Zoom-a. Za pohađanje nije potrebno predznanje. Potreban je računar (laptop ili desktop) sa instaliranim Photoshop-om.

I dalje ne znaš koji kurs fotografije da pokloniš dragoj osobi?

Pozovi nas ili nam piši. Postavi nam pitanja i zakaži besplatne konsultacije o poklon vaučeru. Želimo da izabereš najbolji poklon i da tvoja draga osoba bude zadovoljna i oduševljena. Osim toga, nama je cilj da imamo motivisane polaznike, tako da ćeš nam detaljno reći sve o interesovanjima osobe kojoj planiraš da kupiš poklon, a mi ćemo proceniti da li je kurs fotografije pravi izbor.

Ako planiraš da dragoj osobi kupiš i foto-aparat, možeš nam se obratiti za besplatne konsultacije.

U okviru nekih kurseva potrebna je doplata za korišćenje našeg foto-aparata, pa možeš da dodaš i taj deo, ukoliko želiš da poklon bude kompletan.

Prilikom kupovine poklon vaučera za kurs fotografije, ništa nećemo prepustiti slučaju i informisaćemo te o svim pojedinostima i detaljima o kursevima, načinu plaćanja i svemu što treba da znaš da bi poklon bio savršen izbor.

Možeš da kupiš vaučer, gde god da si!

Kada poručuješ poklon vaučer za kurs fotografije, možeš da se nalaziš u bilo kom delu sveta. Sve se završava brzo, jednostavno i online.
Evo svih koraka:
card-with-red-ribbons-bows
holding-camera

Pruži nekome priliku da kroz fotografiju pokaže svoj pogled na svet!

Fabrika fotografa poznata je po svojoj metodologiji koja se zasniva na praktičnom radu i kritičkim radionicama. Od 2013. godine uspešno i sa istim entuzijazmom ljubitelje fotografije proizvodimo u fotografe. 

Do sada je iz naše Fabrike izašlo više od 3000 polaznika, održali smo preko 2.000 kritičkih radionica, pregledali i zajedno sa polaznicima analizirali preko 1.500.000 fotografija, organizovali 70 izložbi. Imamo polaznike iz 20 zemalja i sa skoro svih kontinenata.

Ukoliko želiš da tvoja draga osoba nauči kako da prenese energiju trenutka tako da i drugi mogu da osete njegovu moć, pokloni joj kurs fotografije Fabrike fotografa.

Iskustva polaznika

12105774_10153852637987018_2951955804835835066_n
Ukratko - oduševljen sam. Divni ljudi - kako predavači, tako i "kolege" na kursu. Sjajan koncept, vrlo profesionalna organizacija i prijatna atmosfera. Sjajno iskustvo.
Vasko Lukinić
80054963_10216833189445243_8975607618500296704_n
Svaka preporuka za osnovni kurs! Dosta stvari se nauci kroz zabavne i dinamicne prakticne casove. Jako dobra stvar je i sto postoji mogucnost koriscenja fotoaparata iz skole za one koji jos uvek nemaju svoj. Vidimo se na naprednom kursu! 😊📷
Jelena Vidović

Pritisni Enter/Return da započneš pretragu

Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi Vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj web stranici. Politika privatnosti