fbpx

Photoshop kurs

SAVLADAJ NAJPOPULARNIJI PROGRAM ZA OBRADU FOTOGRAFIJA!

Uštedi svoje vreme, unapredi znanje i uči od iskusnog predavača koji kroz primere i praktičan rad objašnjava alate i tehnike rada u Photoshop-u.

Jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo od polaznika prilikom upisa kursa fotografije je:
Da li se na kursu uči i obrada fotografije?
Naš odgovor je da se na kursu fotografije fokusiramo na fotografiju, a za njenu obradu osmislili smo poseban kurs Photoshop-a.
Ukoliko želiš da tvoje fotografije izgledaju bolje i da ih efikasno i efektno obrađuješ u Photoshop-u, ovo je kurs za tebe. Pogledaj program i detalje i prijavi se za narednu grupu polaznika.

Program i trajanje kursa

Kurs Photoshop-a sastoji se od 8 radionica (časova) u trajanju od po 2,5 sata.
Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno – svaka grupa ima predefinisan tempo i postoji mogućnost i prilagođavanja dinamike pre početka kursa.

Održava se online, uživo preko Zoom-a i svi časovi se snimaju. Polaznicima će snimci biti na raspolaganju 6 meseci nakon završetka kursa.

Na kraju svake radionice dobijaćeš zadatke koje treba da uradiš do sledećeg, sa ciljem da provežbaš i bolje razumeš temu koju smo obrađivali na času. Na narednom času predavač odvaja dovoljno vremena da pregleda zadatke, prokomentariše ih, da sugestije i odgovori na pitanja.

Ukoliko želiš da saznaš kako kurs izgleda i na koji način se realizuje, pogledaj snimak demo časa održanog 4. oktobra 2022.

Šta ćeš naučiti?

Kurs Photoshop-a čine dva modula – osnovni i napredni. U prvom modulu upoznaćeš se sa alatkama za rad, RAW procesuiranjem, osnovnim metodama retuširanja fotografije i akcijskog procesuiranja. U drugom modulu nadogradićeš znanje, savladaćeš naprednije alate i tehnike koji se koriste u kompleksinijm zahvatima. Kombinovaćeš naučene tehnike i primenjivati ih u praksi.

Časovi su kombinacija pokaznih vežbi i praktičnog rada.

Tokom pokaznih vežbi predavač će na posebno odabranim primerima objasniti tehnike i alate u Photoshop-u koje polaznici odmah primenjuju kroz praktičan rad.

Pre početka svakog časa dobijaš radne fajlove na kojima će predavač pokazivati lekcije korak po korak. Za to vreme, ti ćeš na svom računaru pratiti i paralelno raditi isti zadatak. Sva pitanja postavljaćeš predavaču uživo, tokom rada.

Kome je namenjen photoshop kurs?

Kurs Photoshop-a koristan je svima koji žele da nauče da returširaju fotografije i savladaju tehnike rada u Photoshop-u.

Za pohađanje kursa nije potrebno predznanje.

Potreban je računar (laptop ili desktop) sa instaliranim Photoshop-om. Poželjno je da verzija Photoshop-a bude što novija (verzija 2022), a najstarija verzija sa kojom se kurs može pratiti je CS5.
Pošto se kurs održava online, poželjno je da imaš i drugi ekran ili uređaj, kako bi mogao da pratiš Zoom predavanje i radiš vežbe paralelno sa predavačem. To može biti eksterni monitor za tvoj računar ili drugi uređaj (račuar, tablet ili telefon).

Rezervacija mesta i način plaćanja

Prilikom prijave na kurs možeš uneti promo kod za popust, ukoliko ga imaš, a nakon toga i izabrati i način plaćanja (karticom ili uplata na račun). 

Prilikom prijave takođe možeš otvoriti svoj nalog na našem sajtu, u okviru koga ćeš moći da pogedaš snimke časova i ostale tvoje kurseve.

Cena kursa

18.000 RSD

Iskustva polaznika

Kurs je veoma zanimljiv, koristan i lepo osmišljen. Polaznici se upoznaju sa gradivom sistematično i postupno od onih jednostavnih ka sve kompleksnijim tehnikama i radnjama. Deki je neverovatno strpljiv, spreman da pomogne, objasni, kao i da detaljno pogleda i prokomentariše svaki domaći zadatak. Vidi se da zaista voli svoj posao i sam rad u Photoshop-u i spreman je da svoje znanje prenese drugima pedantno i predano.
Mariana Stanišić, Beograd
Prezadovoljna sam, posebno organizacijom i Dejanom jer je jako detaljan, strpljiv i ume lepo da prenese znanje.
Andrijana Lenov, Beograd
Utisak.....Miodrag kao i obično odmeren, komentari (ili da kazem pomoć prijatelja) su mu bili u pravo vreme. Odavao je utisak PRAVOG učitelja :). Dejanu svaka čast!!! Meni je odgovarao kao predavač. Oseća se njegova predanost i jasno je kao dan da voli to što radi.
Vesna Đukić, Beograd
Dejan je odličan, prirodno nadaren učitelj bez kompleksa i spreman da podeli znanje - računajte na mene za svaki njegov kurs.
Snežana Jokić Matijević, Novi Sad
Dejan je za 10+ i sa velikim strpljenjem sve objašnjava. Miodrag je sjajna podrška i nijedan problem ne ostavljja nerešen. Zaista bilo je zadovoljstvo učiti od takvih.
Mila Torović, Novi Sad

Najčešća pitanja

Za pohađanje kursa photoshop-a potreban ti je računar sa instaliranim Photoshop-om. Poželjno je da verzija Photoshop-a bude što novija (verzija 2020), a najstarija verzija sa kojom se kurs može pratiti je CS5.

Naravno. Zoom je aplikacija za video konferencije koja je jako jednostavna za korišćenje i može se aktivirati na računaru i telefona. Pripremili smo uputstvo za sve polaznike, a ako ti to ne bude dovoljno, možeš računati na našu podršku da prevaziđeš ovu prepreku kako bismo mogli da se fokusiramo na vežbe.

Posle ovog kursa se ne dobija diploma, ali ćeš umeti da stečeno znanje vrlo dobro primeniš u praksi i pokažeš ga kroz svoje radove.

Internet je pun resursa iz kojih možeš besplatno da učiš. Neki izvori su dobri, neki manje dobri, jedni komplikovane stvari objašnjavaju na jednostavan način, drugi jednostavne stvari objašvanjaju na komplikovan način. Za učenje na ovaj način, potrebno je više vremena i često ostanu šupljine u znanju koje otežavaju cilj i rad. U Fabrici Fotografa imaš priliku da učiš od iskusnih i stručnih predavača. Iza nas je bogato iskustvo kroz koje smo izgradili kroz obuku više stotina polaznika, odgovorili na nebrojeno pitanja i pomogli im da savladaju i razumeju Photoshop.
dejan-kostic

Dejan Kostić

Fotograf, sa završenim postidiplomskim studijama u Londonu 2004, smer Dokumentarna fotografija (London College of Communications, University of the Arts London). Radi u Londonu za NB Pictures kao fotograf i retušer, kao i u Beogradu, kao predavač na kursu Photoshop-a u Fabrici Fotografa.

Pritisni Enter/Return da započneš pretragu

Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi Vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj web stranici. Politika privatnosti