fbpx

Individualni kurs fotografije

NAUČI DA PRAVIŠ DOBRE FOTOGRAFIJE!

Kurs fotografije prilagođen tvom iskustvu i nivou znanja. Zajedno pravimo plan časova i fokusiramo se na ono što je tebi potrebno da naučiš u vezi sa fotografijom.

Velika prednost ovog kursa je fleksibilnost – časove održavamo u vreme kada tebi odgovara, bilo da je to ujutru ili uveče, radnim danima ili vikendom.
Časove održavamo kod nas, uz mogućnost dogovora druge lokacije.

Ukoliko oduvek želiš da naučiš fotografiju ili unaprediš svoje znanje, ali ne možeš da se uklopiš u dinamiku grupnih kurseva, ovo je idealna prilika da ostvariš svoj plan.

Upiši individualni kurs fotografije i naučićeš da praviš dobre kadrove!

individualni-kurs-fotografije

Program i trajanje kursa

Kurs fotografije za starije osnovce traje 3 dana, sa časovima od po 3 sata.
Održava se u Beogradu, u prostorijama Fabrike fotografa ili u centru Beograda i bližoj okoloni.

Program kursa koncipiran je kao kombinacija praktičnog rada i kritičkih radionica. Nema klasičnih časova i bavljenja teorijom. Polaznici veći deo vremena provode fotografišući i kroz praktičan rad dolaze do znanja i veština, otklanjajući sve nedoumice u hodu.

Nakon završenog kursa, mogu da nastave usavršavanje svojih fotografskih veština kroz Dečiju školu fotografije.

Šta ćeš naučiti?

Na individulanom kursu fotografije steći ćeš sveobuhvatno znanje i dovoljno sigurnosti da nakon završenog kursa samostalno i uspešno praviš kvalitetne fotografije.
Pre nego što kurs počne, održaćemo konsultacije u vezi sa tvojim predznanjem, očekivanjima i ciljevima koje želiš da postigneš. Napravićemo plan i dinamiku održavanja časova u skladu sa tvojim obavezama.
Naši predavači imaju dovoljno iskustva, tako da mogu da procene da li su očekivanja polaznika realna i dostižna. Ne obećavamo nešto što ne možemo da ispunimo u zadatim okvirima.

Individualni kurs fotografije sastoji se od 10 časova u trajanju od 45 do 60 minuta. Optimalno vreme da se kurs završi je oko mesec dana. Međutim, s obzirom na obaveze polaznika, kurs može trajati i duže – maksimalno 3 meseca.

Ukoliko još uvek nemaš foto-aparat, možeš da pohađaš kurs sa našim aparatom, bez doplate. Tokom časova i u razgovoru sa predavačem shvatićeš šta ti je potrebno od opreme da postigneš svoje ciljeve i imaćeš jasnu sliku koju foto-opremu treba da nabaviš.

Kao polaznik Fabrike fotografa, možeš računati i na popust za kupovinu foto-opreme u Yellowstore-u, zvaničnoj Nikon prodavnici u Srbiji.

individualni-kurs-fotografije-1

Kome je namenjen individualni kurs fotografije?

Individualni kurs fotografije namenjen je tebi, ukoliko iz bilo kog razloga više voliš da učiš samostalno, a ne u grupi. Takođe, ako ne možeš da se uklopiš u dinamiku časova i raspored grupnih kurseva – ovo je prava prilika da naučiš fotografiju.
Za pohađanje kursa nije ti potrebno predznanje niti razumevanje stručne terminologije iz oblasti fotografaije. Jedino što ti treba je dobra volja i spremnost na učenje.
Ukoliko imaš predznanje i želiš da ga nadogradiš ili zaokružiš, predavači će tokom konsultacija zaključiti šta ti je potrebno i na osnovu toga kreirati program kursa.

Rezervacija mesta i način plaćanja
Kada se prijaviš na kurs, kontaktiraćemo te zbog dogovora o planu i dinamici održavanja časova i potvrditi termin kada ti odgovara da počnemo sa kursom.

Cena kursa

35.000 RSD

Iskustva polaznika

Odličan kurs! Fotografisanje me nije interesovalo sve dok zbog posla nisam morao da naučim. Završio sam za mesec dana i pored posla mi je postao i hobi! Za kratak period sam mnogo naučio i sve pohvale za mentora Aleksandru jer zna da prenese znanje i da usmerava učenika. Preporuka za svakog!
Milovan Marković, Beograd
Fotografija je oduvek bila moja velika ljubav. Putujući po svetu, zahvaljujući mom poslu, napravila sam stotine hiljada fotki ALI sve je to bilo u Auto mode-u i pored činjenice da sam imala dobar deo vremena profesionalni foto-aparat. Dobrim delom zbog zauzetosti, nikada nisam imala vremena da se posvetim Manuel mode-u fotografisanja. Fabriku Fotografa sam pronašla sasvim slučajno, na Google-u pretraživaču tokom prvog Covid lockdown-a u zemlji gde sada živim. Krenula sam sa online časovima sa Aleksandrom Popović i nakon samo par meseci online individualnog kursa, moje fotografije su dobile absolutno drugačiji oblik. Ako želite da se otarasite Auto mode-a zauvek i da naučite azbuku PRAVE fotografije – ovo je pravo mesto za vas. Ja sam presrećna sa svim rezultatima koje sam postigla i evo me već na novom, naprednijem: Flash & Portret Fotografija online kursu. Veliko hvala dragoj Aleksandri na strpljenju 😊 , nesebično prenesenom profesionalnom znanju i Miodragu na svoj logistici koja je potrebna za online uslove kursa. Nastavite sa fenomenalnim radom. Hvala na svemu.
Dragana Spasić, Toronto, Kanada

Najčešća pitanja

Potreban je foto-aparat koji ima mogućnost fotografisanja u manuelnom modu (DSLR ili mirrorles). Kontaktiraj nas, kako bismo proverili da li tvoj foto-aparat odgovara potrebama kursa. Ukoliko još uvek nemaš foto-aparat, možeš da koristiš naš bez doplate, a tokom kursa i u razgovoru sa predavačem ćeš shvatiti šta ti je potrebno od foto-opreme.

Nakon završenog individualnog kursa, dobićeš diplomu o uspešno savladanom kursu fotografije.

Kurs možeš platiti karticom ili uplatom na naš račun. Moguće je plaćanje i preko firme.

Na ovom kursu se nećemo baviti obradom fotografije, već se potpuno fokusiramo na fotografisanje.
Kurs Photoshop-a realizujemo kao odvojenu celinu i polazniku savetujemo da prvo nauči da pravi dobre fotografije pa da se onda upusti u učenje obrade fotografije.
Nije isto da li ćeš u startu napraviti dobru fotografiju pa na obradu iste potrošiti pet minuta ili napraviti lošu fotografiju i potrošiti sat vremena da središ njene nedostatke. Posebno kada imaš više desetina ili stotina fotografija.

Sve zavisi od tvog predznanja. Ukoliko si početnik, posle završenog kursa ćeš imati solidnu osnovu i razumevanje fotografije. Mislimo da je za profesionalno bavljenje fotografijom potrebna dodatna vežba nakon završetka kursa. To zavisi najviše od tebe, a mi ćemo biti tu da ti damo iskren savet i podržimo te ili da ti pomognemo da do tog cilja dođeš kroz druge naprednije kurseve i mentorske programe naše škole.

aleksandra-popovic

Aleksandra Popović Petković

Osnivač Fabrike fotografa, glavni predavač na kursevima fotografije i mentor budućim kolegama. Prepoznaćete je po energiji, osmehu, znanju, istrajnosti i spremnosti da sve to rado i sa lakoćom deli sa polaznicima.

Pritisni Enter/Return da započneš pretragu

Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi Vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj web stranici. Politika privatnosti