Kurs obrade fotografije

Photoshop

Opis kursa

Kurs iz Photoshop-a je sastavljen od dva modula i za pohađanje kursa nije potrebno predznanje.

U prvom modulu se upoznajemo sa alatkama za rad, RAW procesuiranjem, osnovnim metodama retuširanja fotografije i akcijskog procesuiranja.

U drugom modulu nadograđujemo znanje, tačnije upoznajemo se sa naprednijim alatima i kompleksnijim zahvatima, učimo kako da kombinujemo naučene alate i primenimo ih u praksi.

Časovi su kombinacija teorijskog i praktičnog rada, sa fokusom na praktično uvežbavanje. Svi polaznici će pre početka časova dobijati radne fajlove, na kojima će predavač pokazivati lekcije, i na kojima će polaznici moći da vežbaju u paraleli.

Za pohađanje ovih kurseva biće vam potreban računar (laptop ili desktop) sa instaliranim Photoshopom. Požaljno je da verzija Photoshopa bude što novija, a najstarija verzija sa kojom se kurs može pratiti je CS5.

Kako biste stekli bolju sliku o tome kako izgleda kurs, na koji način se realizuje i šta se sve uči najbolje je da izdvojite malo vremena i pogledate demo čas koji smo održali 11. aprila za zainteresovane polaznike:

Kome je namenjen ovaj kurs?

Ovaj kurs biće koristan svima koji imaju potrebu da retuširaju fotografije u Photoshop-u, odnosno žele da savladaju korišćenje ovog popularnog programa za obradu fotografija.

Za pohađanje kursa nije potrebno nikakvo predznanje.

Trajanje kursa

Kurs je sastavljen od 8 radionica u trajanju od po 2,5 sata.

Nakon svakog časa polaznici će dobiti zadatke koje treba da urade do sledećeg časa. Prvih pola sata posvećujemo za pregled tih zadataka, analizu istih i odgovore na pitanja, a nakon toga prelazimo na novu lekciju.

Kurs se održava online, uživo preko Zoom-a i sve časove snimamo. Polaznicima će snimci biti na raspolaganju 6 meseci nakon završetka kursa.

Cena kursa je 18.000 dinara, a za polaznike koji su u Fabrici Fotografa upisali ili ranije završili osvnovni kurs fotografije cena kursa je 14.500 dinara, a za polaznike naprednog kursa fotografije cena je 13.000 dinara.

Prethodni kurs je startovao 16. aprila, a naredni planiramo za jesen 2021.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj kurs možete se prijaviti i čim definišemo termin održavanja sledećeg kursa kontaktiraćemo vas radi dogovora oko detalja i potvrde rezervacije ukoliko vam bude odgovaralo.

 

Način plaćanja: Plaćanje se vrši unapred, pre početka kursa (nakon prijave ćete dobiti potvrdu rezervacije sa instrukcijama za plaćanje na mejl sa uračunatim popustom). Ukoliko želite da platite preko računa firme molimo da to navedete u napomeni.

 

Predavači

  • Dejan Kostić

    Fotograf, sa završenim postidiplomskim studijama u Londonu 2004, smer Dokumentarna fotografija (London College of Communications, University of the Arts London). Radi u Londonu za NB Pictures kao fotograf i retušer, kao i u Beogradu, kao predavač kursa iz Photoshop-a u Fabrici Fotografa i na NOVOJ akademiji umetnosti.

Photoshop

Kurs obrade fotografije

RSD

18.000

prijavi me!