Kurs obrade fotografije

Photoshop

Opis kursa

Kurs iz Photoshop-a podeljen je u dva nivoa: osnovni i napredni. Nakon osnovnog nivoa možete nastaviti sa naprednim kursom i tako kompletirati svoje veštine korišćenja ovog programa.

Za osnovni nivo kursa vam nije potrebno nikakvo predznanje. Na njemu se upoznajete sa alatkama za rad, RAW procesuiranjem, osnovnim metodama retuširanja fotografije i akcijskog procesuiranja.

Na naprednom nivou bavimo se nadogradnjom znanja, tačnije upoznajemo se sa novim alatima i kompleksnijim zahvatima, kod kojih se koristi kombinacija alata koje smo savladali na osnovnom i naprednom nivou.

Časovi su kombinacija teorijskog i praktičnog rada, sa fokusom na praktično uvežbavanje.

Za pohađanje ovih kurseva biće vam potreban laptop sa instaliranim programom Photoshop CS5 ili nekom njegovom novijom verzijom.

Cena: 7.000 dinara po modulu/ 13.000 dinara ukoliko se prijavi za oba modula.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Ovaj kurs biće koristan svima koji imaju potrebu, odnosno žele da savladaju korišćenje ovog popularnog grafičkog programa.

Trajanje kursa

Program oba nivoa je predviđen da se završi za 4 trosatne radionice, koji su obično smešteni u 2 nedelje.

Sledeća grupa na prvi nivo sa kursom kreće sa radionicama u ponedeljak, 1. oktobra od 18:30h, a ostale tri radionice će se održati u četvrtak, 4. oktobra, ponedeljak 8. oktobra i četvrtak 11. oktobra takođe od 18:30h.

Prijave su u toku i imamo još 3 slobodna mesta.

Predavači

Photoshop

Kurs obrade fotografije

RSD

7.000

prijavi me!