Kurs obrade fotografijePROMO CENA

Photoshop

Opis kursa

Kurs iz Photoshop-a je sastavljen od dva modula i za pohađanje kursa nije potrebno predznanje.

U prvom modulu se upoznajemo sa alatkama za rad, RAW procesuiranjem, osnovnim metodama retuširanja fotografije i akcijskog procesuiranja.

U drugom modulu nadograđujemo znanje, tačnije upoznajemo se sa naprednijim alatima i kompleksnijim zahvatima, učimo kako da kombinujemo naučene alate i primenimo ih u praksi.

Časovi su kombinacija teorijskog i praktičnog rada, sa fokusom na praktično uvežbavanje.

Za pohađanje ovih kurseva biće vam potreban laptop sa instaliranim programom Photoshop CS5 ili nekom njegovom novijom verzijom.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Ovaj kurs biće koristan svima koji imaju potrebu da retuširaju fotografije u Photoshop-u, odnosno žele da savladaju korišćenje ovog popularnog grafičkog programa.

 

Trajanje kursa

Kurs je sastavljen od 8 radionica u trajanju od po 2,5 sata.

Nakon svakog časa polaznici će dobiti zadatke koje treba da urade do sledećeg časa. Prvih pola sata posvećujemo za pregled tih zadataka, analizu istih i odgovore na pitanja, a nakon toga prelazimo na novu lekciju.

Kurs se održava online, a sledeći kurs planiramo u prvom kvartalu 2021.

 

Cena kursa je 18.000 dinara, a za polaznike koji su u Fabrici Fotografa upisali ili ranije završili osvnovni kurs fotografije cena kursa je 14.500 dinara, a za polaznike naprednog kursa fotografije cena je 13.000 dinara.

 

Način plaćanja: Plaćanje se vrši unapred, pre početka kursa (nakon prijave ćete dobiti potvrdu rezervacije sa instrukcijama za plaćanje na mejl sa uračunatim popustom). Ukoliko želite da platite preko računa firme molimo da to navedete u napomeni.

 

Predavači

  • Dejan Kostić

    Fotograf, sa završenim postidiplomskim studijama u Londonu 2004, smer Dokumentarna fotografija (London College of Communications, University of the Arts London). Radi u Londonu za NB Pictures kao fotograf i retušer, kao i u Beogradu, kao predavač kursa iz Photoshop-a u Fabrici Fotografa i na NOVOJ akademiji umetnosti.

Photoshop

Kurs obrade fotografije - PROMO CENA

RSD

18.000

prijavi me!