Kurs obrade fotografije

Photoshop

Opis kursa

Kurs iz Photoshop-a podeljen je u dva nivoa: osnovni i napredni. Nakon osnovnog nivoa možete nastaviti sa naprednim kursom i tako kompletirati svoje veštine korišćenja ovog programa.

Za osnovni nivo kursa (prvi modul) vam nije potrebno nikakvo predznanje. Na njemu se upoznajete sa alatkama za rad, RAW procesuiranjem, osnovnim metodama retuširanja fotografije i akcijskog procesuiranja.

Na naprednom nivou (drugom modulu) bavimo se nadogradnjom znanja, tačnije upoznajemo se sa novim alatima i kompleksnijim zahvatima, kod kojih se koristi kombinacija alata koje smo savladali na osnovnom i naprednom nivou.

Časovi su kombinacija teorijskog i praktičnog rada, sa fokusom na praktično uvežbavanje.

Za pohađanje ovih kurseva biće vam potreban laptop sa instaliranim programom Photoshop CS5 ili nekom njegovom novijom verzijom.

Cena: 7.000 dinara po modulu/ 13.000 dinara ukoliko se prijavi za oba modula odjednom. Kurs je moguće pohađati i individualno, i u tom slučaju važe cene za individualni kurs.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Ovaj kurs biće koristan svima koji imaju potrebu, odnosno žele da savladaju korišćenje ovog popularnog grafičkog programa.

Trajanje kursa

Jedan modul kursa je sastavljen od 4 radionice u trajanju od po 3 sata.

Sledeći kurs photoshopa počinje 21. oktobra i trajaće do 16. novembra (odmah nakon završetka prvog modula nastavićemo sa drugim).

Radionice će se održavati ponedeljkom od 18:30h i subotom od 14h.

U ovoj grupi imamo još 6 slobodnih mesta.

 

Način plaćanja: Plaćanje se vrši unapred, pre početka kursa (nakon prijave ćete dobiti potvrdu rezervacije sa instrukcijama za plaćanje na mejl). Ukoliko želite da platite preko računa firme molimo da to navedete u napomeni.

 

Predavači

  • Dejan Kostić

    Fotograf, sa završenim postidiplomskim studijama u Londonu 2004, smer Dokumentarna fotografija (London College of Communications, University of the Arts London). Radi u Londonu za NB Pictures kao fotograf i retušer, kao i u Beogradu, kao predavač kursa iz Photoshop-a u Fabrici Fotografa i na NOVOJ akademiji umetnosti.

Photoshop

Kurs obrade fotografije

RSD

13.000

prijavi me!