fbpx

Naš tim

Dejan Kostić

Dejan Kostić je rođen 1976. u Sarajevu. Živi na relaciji Beograd – London.

Fotografijom se bavi preko 20 godina. 2004. je završio postdiplomske studije u Londonu, smer Dokumentarna Fotografija (London College of Communications, University of the Arts London).

Radi u Londonu za NB Pictures kao fotograf i retušer, a od 2016. godine vodi kurseve obrade fotografija u Fabrici Fotografa.

Svoje višegodišnje iskustvo rada na retuširanju svojih i fotografija drugih fotografija je po metodologiji Fabrike Fotografa uobličio u program kurs koji je prilagođen početnicima i naprednijim polaznicima. Kroz svoje edukacije ne uči polaznike samo alatima u Photoshopu i tehnikama retuširanja, već im pomaže da upotpune svoj stil fotografije, da budu umereni kod obrade i istančaju osećaj kako da retuširanjem ne naruše lepotu fotografiju i ne preteraju sa manipulaciji. 

Iako se retuširanjem bavi skoro 20 godina i uveo je u svet Photoshopa preko 200 učenika, za sebe kaže da poznaje tek 70% ovog kompleksnog programa. Svakim danom voli da uči nešto novo, i poseban izazov mu predstavlja učenje drugih jer ga neretko pitanja učenika navode da kroz rešavanja pitanja koje dobije i sam nauči nešto novo.

U Fabrici ćete ga poznati po strpljenju i smirenošću, a polaznici obožavaju da čuju priče o situacijama kroz koje je kao fotograf i retušer prošao u svom bogatom fotografskom i retušerskom iskustvu.

KURSEVI FOTOGRAFIJE

Kursevi na kojima je Dejan Kostić predavač

Pritisni Enter/Return da započneš pretragu

Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi Vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj web stranici. Politika privatnosti