fbpx

Naš tim

Ivana Bekovac Pernar

Rođena je 1975. godine u Beogradu. Po formalnom obrazovanju je viši fizioterapeut, ali joj je neostvarena želja iz mladosti bila da upiše dizajnersku školu.
Tokom karijere se prvobitno bavila poslom u struci, a zatim preorjentisala na planiranje i organizaciju događaja, sa posebnim fokusom na produkciju vizuelnih i svetlosnih efekata.
Kroz svaki posao kojim se bavila, tražila je načine da nahrani svoju umetničku dušu.
Iz hobija se bavila crtanjem, dizajnom, a sve vreme se tu negde provlačila i fotografija.

U Fabriku Fotografa je došla početkom 2020. sa ciljem da u potpunosti savlada foto-aparat i nauči da fotografijom verno prikaže svoje kreacije kroz posao produciranja svetlosnih i vizuelnih efekata.
Iako se pre toga amaterski bavila fotografijom, bila je rešena da se ovim ciljem pozabavi sistematski i nije htela da preskače korake.

Prvo je završila osnovni, a odmah zatim upisala i viši kurs fotografije. Tokom oba kursa bila je velika podrška kolegama iz grupe i kao neformalni lider motivisala ih da budu što bolji. Prepoznala je da joj pomaganje drugima i edukacija predstavljaju veliko zadovoljstvo i pošto joj je jako prijala energija Fabrike Fotografa, poželela je da promeni cilj sa kojim je upisala prvi kurs i da se pridruži Fabrici.
Aleksandra je podržala njenu inicijativu i krenule su sa mentorskim programom kroz koji je Ivanka naučila kako da primeni metodologiju Fabrike Fotografa i sve ostale detalje koji su važni za prenošenje stečenog znanja i veština na druge.

Od septembra 2021. Ivanka se i zvanično priključila timu Fabrike Fotografa i počela da radi kao asistent predavač i danas vodi praktične vežbe na osnovnom kursu fotografije.

Polaznici za nju kažu da je brižna i blaga, da ume plastično da objasni svaku oblast, svaki detalj tako da svakome bude razumljivo, ali je i jako strpljiva kod odgovaranja na pitanja polaznika.

KURSEVI FOTOGRAFIJE

Kursevi na kojima je Ivana Bekovac Pernar predavač

Pritisni Enter/Return da započneš pretragu

Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi Vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj web stranici. Politika privatnosti