Fotografija

Dečija škola fotografije

Opis kursa

Radionice prilagođene najmlađima uvek su više od samog učenja fotografije. Na njima deca uče kako da vide prostor, istovremeno ostvarujući kontakt sa drugom decom. Na ovaj način, najmlađi ne samo da uče ono što je važno u svetu fotografije – kako se nameštaju parametri, procenjuju svetlo, model, okolina, detalji i ugao – već i razvijaju kreativnost. Osim toga, uče da rade samostalno i u grupi, razvijajući odgovornost prema zadacima koje dobijaju, i sve to na kreativan i zabavan način.

Cena radionica je 4.000 dinara mesečno, a ukoliko nemate svoj foto-aparat možete koristiti naš uz doplatu od 800 dinara na mesečnom nivou.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Dečija Škola Fotografije je namenjena za decu uzrasta do 14 godina. Kako bi dete ravnopravno prisustvovalo na radionicama neophodno je da prethodno završi Vikend kurs fotografije za decu, gde će se upoznati sa funkcionalnostima foto-aparata.

Trajanje kursa

Radionice se održavaju tokom školske godine, jednom nedeljno (subotom ili nedeljom), u trajanju od po 90 minuta. 

 

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

Dečija škola fotografije

Fotografija

RSD

4.000

prijavi me!