Fotografija

Dečija škola fotografije

Opis kursa

Radionice prilagođene najmlađima uvek su više od samog učenja fotografije. Na njima deca uče kako da vide prostor, istovremeno ostvarujući kontakt sa drugom decom. Na ovaj način, najmlađi ne samo da uče ono što je važno u svetu fotografije – kako se nameštaju parametri, procenjuju svetlo, model, okolina, detalji i ugao – već i razvijaju kreativnost. Osim toga, uče da rade samostalno i u grupi, razvijajući odgovornost prema zadacima koje dobijaju, i sve to na kreativan i zabavan način.

Cena radionica je 4.000 dinara mesečno, a ukoliko nemate svoj foto-aparat možete koristiti naš uz doplatu od 800 dinara na mesečnom nivou.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Dečija Škola Fotografije je namenjena za decu uzrasta do 14 godina. Kako bi dete ravnopravno prisustvovalo na radionicama neophodno je da prethodno završi Vikend kurs fotografije za decu, gde će se upoznati sa funkcionalnostima foto-aparata.

Trajanje kursa

Radionice se održavaju tokom školske godine, jednom nedeljno (subotom ili nedeljom), u trajanju od po 90 minuta. 

Početak Dečije Škole fotografije je 8. septembra 2018. u 13h.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je rođena 1981. godine u Kruševcu. Diplomirala je 2004. na Akademiji umetnosti BK u klasi profesora Milana Aleksića, a pet godina kasnije završava specijalističke studije (smer Menadžment kulture i umetnosti) na Fakultetu organizacionih nauka. Radila je na mestu urednika modne fotografije časopisa Gloria, u Studiju Aurora kao direktor fotografije i Blic plus magazinu kao fotoreporter, a 2013. godine kada osniva Fabriku fotografa.

Dečija škola fotografije

Fotografija

RSD

4.000

prijavi me!