Individualni kurs

FotografijaIndividualni kurs

Individualni kurs fotografije

Opis kursa

Program Individualnog kursa fotografije je u potpunosti prilagođen postojećem nivou znanja i iskustva polaznika. Zajedno pravimo plan i delamo u skladu sa vašim potrebama: fokusiramo se na sve ono što vam je potrebno da znate i naučite u vezi sa fotografijom, bez obzira na to koji prethodni nivo znanja posedujete.

Ovaj kurs je fleksibilan i što se vremena tiče – časove možemo održavati u vreme kada polazniku odgovara, bilo da je to rano ujutru ili kasno popodne, radnim danima ili vikendom. 

Lokacija održavanja kursa je takođe fleksibilna. Časove možemo održavati kod nas u prostoru ili na drugoj lokaciji za koju se dogovorimo, u Beogradu. Jedina stvar o kojoj moramo voditi računa kod izbora lokacije je da li je ista odgovarajuća za vežbu koja je predviđena za taj čas, ali to je stvar oko koje se dogovaramo u hodu.

Nakon prijave na kurs, a pre početka istog, održavamo besplatne konsultacije na kojima kroz direktan razgovor predavač i polaznik naprave okviran plan kursa. U obzir se uzima predznanje polaznika, njegove ostale obaveze kako bi se planiralo vreme održavanja časova, ali i očekivanja od ovog kursa i krajnji cilj koji želi da dostigne. Već imamo dovoljno iskustva da možemo da procenimo da li su očekivanja polaznika realna, i ne želimo da obećavamo nešto što ne možemo da ispunimo u zadatim okvirima.

Polaznici koji još uvek nemaju svoju opremu mogu početi kurs sa našim aparatom bez doplate, i tokom prvih časova uvideti šta je ono što im treba da zadovolji njihove potrebe i uz pomoć predavača odabrati adekvatnu opremu koju će nabaviti.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Individualni kurs je namenjen svima onima koji, iz bilo kog razloga, preferiraju da uče sami, a ne u grupi, ali i onima koji zbog svojih obaveza ne mogu da se uklope u dinamiku grupnih kurseva.

Za pohađanje ovog kursa nije neophodno predznanje, nije potrebno razumevanje stručne terminologije (to ćemo kroz kurs savladati, na prijemčiv i svakome razumljiv način), jedino što polaznik mora da ima je – volja da nauči da pravi dobre fotografije.

Trajanje kursa

Kurs se održava kroz 10 individualnih časova, trajanja 45-60 minuta i optimalno vreme potrebno da se završi je mesec dana. U zavisnosti od slobodnog vremena polaznika kurs se može završiti i ubrzano, ili trajati duže – maksimalno do tri meseca.

Način plaćanja: Kurs se plaća u celosti, uplatom na naš račun pre početka kursa ili gotovinom na prvom času. Postoji mogućnost plaćanja preko računa firme.

 

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

Individualni kurs

Fotografija - Individualni kurs

RSD

35.000

prijavi me!