Fotografija

Vikend kurs fotografije za decu

Opis kursa

Za razliku od klasične škole, na ovom kursu nemamo predavanja, već najmlađe kroz fotografisanje učimo kako nastaje fotografija. Kroz zanimljive zadatke polaznici uče da upravljaju fotoaparatom, kombinuju parametre, procenjuju svetlo i istražuju svet fotografije postavljajući osnove za razvoj kreativnosti kroz fotografiju.

Cilj kursa je da polaznici razumeju sve parametre važne za fotografiju, i kako da, kombinujući ih, mogu sami da naprave dobru fotografiju.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs je prilagođen deci školskog uzrasta (osnovci) koji pokazuju interesovanje prema fotografiji.

Na kursu fotografišemo DSLR fotoaparatima, a polaznici koji nemaju svoj mogu koristiti naš tokom kursa bez doplate.

Nakon završetka ovog kursa svi zainteresovani polaznici će imati dobru tehničku osnovu, pa će moći da nastave na dečiju školu fotografije, gde ćemo više vremena posvetiti kadriranju, kompoziciji fotografije, kao i ostalim estetskim segmentima fotografije.

Trajanje kursa

Program kursa je predviđen da se realizuje za jedan vikend, kroz dve radionice u trajanju od po dva sata.

Kurs održavamo na Kosančićevom Vencu u Beogradu, adresa je Srebrenička 3.

U ovom trenutku nemamo definisan termin održavanja sledećeg vikend kursa fotografije za decu. Sugestija je da pogledate Letnji kurs fotografije za osnovce, koji planiramo da održavamo tokom letnjeg raspusta.

Napomena: Prilikom prijave na kurs unesite svoje ime kao nosioca prijave, a u komentaru ime deteta, kao i informaciju da li je potrebno da rezervišemo fotoaparat.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

Vikend kurs za decu

Fotografija

RSD

3.000

prijavi me!