Fotografija

Vikend kurs fotografije za decu

Opis kursa

Za razliku od klasične škole, na ovom kursu nemamo predavanja, već najmlađe kroz fotografisanje učimo kako nastaje fotografija. Kroz zanimljive zadatke polaznici uče da upravljaju fotoaparatom, kombinuju parametre, procenjuju svetlo i istražuju svet fotografije postavljajući osnove za razvoj kreativnosti kroz fotografiju.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs je prilagođen deci predškolskog uzrasta i mlađim osnovcima (do trećeg razreda) koji pokazuju preferencije prema fotografiji.

Na kursu fotografišemo DSLR fotoaparatima, a polaznici koji nemaju svoj mogu koristiti naš tokom kursa bez doplate.

Trajanje kursa

Program kursa je raspoređen u dve radionice u trajanju od po sat i po vremena.

Kurs održavamo na Kosančićevom Vencu u Beogradu, adresa je Srebrenička 3.

 

Trenutno nemamo definisan termin održavanja ovog kursa. Svi zainteresovani mogu pogledati kurs fotografije za osnovce, koji održavamo sredinom februara 2021 (tokom neradnih dana povodom Sretenja).

 

Napomena: Prilikom prijave na kurs unesite svoje ime kao nosioca prijave, a u komentaru ime deteta, kao i informaciju da li je potrebno da rezervišemo fotoaparat.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

Vikend kurs za decu

Fotografija

RSD

3.000

prijavi me!