Fotografija

Vikend kurs fotografije za decu

Opis kursa

Kurs fotografije prilagođen osnovcima, u trajanju od jednog vikenda. Na ovom kursu deca kroz zanimljive zadatke uče da upravljaju fotoaparatom, kombinuju parametre, procenjuju svetlo i istražuju svet fotografije postavljajući osnove za razvoj kreativnosti kroz fotografiju.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs je prilagođen osnovcima koji pokazuju preferencije prema fotografiji. Ako se nakon ovog vikend kursa potvrdi interesovanje za fotografiju – može nastaviti istraživanje sveta fotografije i razvoj veština kroz Dečiju Školu Fotografije.

Za kurs je potrebno posedovati DSLR fotoaparat, a polaznici koji nemaju svoj mogu dobiti aparat na korišćenje uz doplatu od 500 dinara.

Trajanje kursa

Program kursa je raspoređen u dve radionice u trajanju od po dva sata.

Sledeći vikend kurs za decu planiramo za sredinu decembra.

 

Napomena: Prilikom prijave na kurs unesite svoje ime kao nosioca prijave, a u komentaru ime deteta, kao i informaciju da li je potrebno da rezervišemo fotoaparat.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

  • Tijana Manić

    Tijana je asistent - predavač u Fabrici Fotografa. Trenutno je apsolvent na studijama fotografije u klasi prof. Milana Aleksića na Novoj Akademiji.

Vikend kurs za decu

Fotografija

RSD

3.000

prijavi me!