Fotografija

Vikend kurs fotografije za decu

Opis kursa

Kurs fotografije prilagođen osnovcima, u trajanju od jednog vikenda. Na ovom kursu deca kroz zanimljive zadatke uče da upravljaju foto aparatom, kombinuju parametre, procenjuju svetlo i istražuju svet fotografije razvijajući svoju kreativnost.

Za kurs je potrebno posedovati DSLR fotoaparat, koji se može dobiti na korišćenje uz doplatu od 500 dinara.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs je prilagođen osnovcima koji pokazuju preferencije prema fotografiji. Ukoliko se nakon ovog vikend kursa potvrdi interesovanje za fotografiju – od septembra se može nastaviti istraživanje sveta fotografije i razvoj veština kroz Dečiju Školu Fotografije.

Ukoliko prijavljujete svoje dete, prilikom prijave na kurs unesite svoje ime, a u komentaru ime deteta, kao i informaciju da li imate svoj fotoaparat.

Trajanje kursa

Program kursa je raspoređen u dva termina u trajanju od 90 minuta, koji će se održati tokom jednog vikenda, u subotu i nedelju od 11:30h.

Otvoren je upis za sledeću grupu Vikend kursa za decu, koji će se održati 15. i 16. septembra 2018. sa početkom u 14h. Imamo 8 slobodnih mesta.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je rođena 1981. godine u Kruševcu. Diplomirala je 2004. na Akademiji umetnosti BK u klasi profesora Milana Aleksića, a pet godina kasnije završava specijalističke studije (smer Menadžment kulture i umetnosti) na Fakultetu organizacionih nauka. Radila je na mestu urednika modne fotografije časopisa Gloria, u Studiju Aurora kao direktor fotografije i Blic plus magazinu kao fotoreporter, a 2013. godine kada osniva Fabriku fotografa.

Vikend kurs za decu

Fotografija

RSD

2.000

prijavi me!