Fotografija

Kurs mobilne fotografije

Opis kursa

Iako se kamere na telefonima ne mogu porediti sa DSLR aparatom, činjenica je da je ova tehnologija stalno napreduje i da se njima mogu praviti odlične fotografije. Osim toga, kamere na telefonima imaju praktičnu stranu, a to je da ih uvek nosimo sa sobom i ništa nas ne ograničava u vezi sa time kada i gde ćemo napraviti dobru fotografiju.

Kurs je zamišljen kao interaktivna kritička radionica. Zajedno ćemo gledati i analizirati fotografije koje su doneli polaznici, a koje su ranije napravili svojim mobilnim telefonima – fotografije sa putovanja, ljudi, kućnih ljubimaca, arhitekture, prirode… sve one fotografije gde niste uspeli da dobijete rezultat kakav ste želeli.

Tokom analize i komentarisanja sa vama ćemo podeliti i praktične savete i trikove koji će vam pomoći da napravite bolje fotografije vašim mobilnim telefonom, a pričaćemo i o tome kako da odaberete telefon sa dobrom kamerom.

Prednost ovakvog pristupa je što kroz iskustveno učenje unapređujemo razumevanje fotografije i svih njenih bitnih elemenata, pa lakše pamtimo sve savete i primenjujemo u novim situacijama u kojima ćemo se naći. I fotografisati 🙂

 

Kome je namenjen ovaj kurs?

Ovaj kurs namenjen je svima koji rado koriste kameru svog telefona za pravljenje fotografija, a želeli bi da te fotografije budu lepše i bolje.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 sata.

U aprilu ćemo imati dva kursa mobilne fotografije:

U Beogradu, u prostorijama Fabrike Fotografa (Srebrenička 3) kurs će se održati u subotu, 6. aprila od 13:30h. U ovoj grupi imamo još 2 slobodna mesta.

U Novom Sadu, u prostorijama Vintage School (Lasla Gala 28) kurs će se održati u nedelju, 7. aprila od 12h. U ovoj grupi imamo još 3 slobodna mesta.

 

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

Mobilna Fotografija

Fotografija

RSD

1.000

prijavi me!