Fotografija

Vikend kurs fotografije

Opis kursa

Na ovom kursu učimo kako da koristimo fotoaparat u ručnom režimu (manual mode). Polaznici kursa će kroz praksu naučiti suštinu otvora blende, ekspozicije (brzine okidača) i podešavanja ISO, kao i pravilno merenje svetla. I najvažnije – polaznici će naučiti kako da upravljaju aparatom tako da u bilo kom trenutku, na bilo kom mestu i u bilo kojim uslovima mogu da dobiju baš onakve fotografije kakve zamisle.

Ne bavimo se teorijom, već polaznike kroz praksu i fotografisanje učimo da razumeju fotografiju i način na koji funkcioniše fotoaparat, kako bi mogli da izvuku njegov maksimum.

Kome je namenjen ovaj kurs?

Namenjen je ljubiteljima fotografije koji su do sada koristili automatski režim na svom aparatu, kao i onima koji fotografišu u manual mode-u, ali ne uspevaju uvek da dobiju fotografiju kakvu žele.

Takođe, kako se na kursu savladavaju osnovne tehnike fotografisanja, kurs mogu da pohađaju i potpuni početnici bez ikakvog prethodnog iskustva.

Ukoliko nemate svoj DSLR fotoaparat, možete koristiti naš tokom kursa uz doplatu od 500 dinara.

Trajanje kursa

Plan kursa je prilagođen da se savlada za jedan vikend – časovi su subotom i nedeljom i traju po 2 sata.

Tokom decembra ćemo imati dva termina vikend kursa – 8/9. decembra, koji je popunjen, i 22/23. decembra, za koji imamo još 5 slobodnih mesta.

Predavači

  • Aleksandra Popović

    Aleksandra je osnivač Fabrike Fotografa i glavni predavač na kursevima fotografije. Ima zvanje docenta fotografije, i pored Fabrike Fotografa predaje i na Novoj Akademiji Umetnosti na katedri za fotografiju.

  • Tijana Manić

Vikend kurs - tehnika

Fotografija

RSD

3.500

prijavi me!