Porodični kurs fotografije u Fabrici Fotografa

Često nam se dešava da polaznici ne mogu da dođu na kurs jer nema ko da im čuva decu. Sa druge strane, dok klinci koje su roditelji doveli na kurs fotografije u Fabriku Fotografa razvijaju svoju kreativnost kroz fotografiju, njihovi roditelji razvijaju kreativnost na temu kako da „ubiju“ vreme dok čekaju svoje dete.

Pomislili smo – a zašto ne bismo napravili kurs fotografije za klince i za odrasle u istom terminu, kako bismo pomirili zahteve i roditelja i dece?

Inicijalna zamisao je bila da to bude grupni kurs gde će roditelji i deca učiti fotografiju u istoj grupi, ali smo onda shvatili da će roditelji „prepisivati“ od dece, pa smo odlučili da ih razdvojimo u odvojene grupe koje će časove imati u isto vreme.

Pošto mi mislimo da deca generalno prave bolje fotografije od odraslih, ovaj kurs će biti prava prilika da proverimo tu tvrdnju – po završetku kursa ćemo organizovati zajedničku izložbu, pa ćemo pustiti posetioce da kažu da li smo u pravu! 🙂

Kurs počinje 13. aprila, trajaće šest nedelja i imaćemo po dve jednoiposatne radionice nedeljno. Za sve koji se prijave do 6. aprila će važiti promo cena!

 

SAZNAJ VIŠE

 

Objavljeno: 01/04/2019

Ključne reči: , , , ,