Predavanje o studijskoj i akt fotografiji – Vladimir Tatarević

U nedelju, 11. aprila organizujemo novo predavanje za naše Fabrikante.

Gost predavač će nam biti Vladimir Tatarević, a tema će biti studijska fotografija, sa posebnim osvrtom na akt fotografiju.

Vladimir Tatarević je završio Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Diplomirao je fotografijue 1997. godine, magistrirao 2007, a doktorirao 2019. godine.  Nakon završenih osnovnih studija radio je kao fotograf širom sveta, što za razne kompanije što kao freelance fotograf. Njegove fotografije su objavljivali prestižni magazini kao što su National Geographic, Cosmopolitan, Men’s Health i sl, a svoje fotografije je izlagao na više desetina izložbi, uključujući i preko 15 samostalnih.

Od 2004. predaje na Fakultetu Primenjenih Umetnosti u Beogradu na katedri za fotografiju, a od 2015. ima zvanje vanrednog profesora i predaje studijsku fotografiju.

Početak predavanja je zakazan za nedelju u 19:30h, a održaće se online, preko Zoom aplikacije. Pristup predavanju je besplatan za sve polaznike višeg kursa fotografije u Fabrici Fotografa (sve koji su trenutno na kursu ili su ga završili).

Snimak predavanja možete pogledati na našem blogu.

 

Objavljeno: 09/04/2021

Ključne reči: , , , ,