Majske i junske grupe – upis za poslednje kurseve fotografije pred leto

Otvoren je upis za nove termine osnovnog kursa fotograifje koji će se održati pre letnje pauze. Krajem maja i početkom juna ćemo imati tri nove grupe, a termine održavanja časova smo prilagodili predstojećem toplijem vremenu – časovi koji se održavaju vikendom će biti u ranijim prepodnevnim terminima, a časovi koji se održavaju radnim danima će biti kasnije popodne.

Imaćemo dve grupe koje će časove imati vikendom, jedna startuje 29. maja, druga 5. juna, a imaćemo i jednu grupu koja startuje 1. juna i koja će časove imati radnim danima popodne, tačnije u zlatni sat, kada je najlepši deo dana za fotografisanje.

Osim toga što će ovo biti poslednje grupe pred letnju pauzu, ovo je poslednja prilika da zainteresovani ljubitelji fotografije upišu osnovni kurs fotografije po aktuelnoj ceni (11.900 dinara) jer će od 1. jula važiti nova cena, za kurseve koji će se održavati posle letnje pauze.

Da saznate više o osnovnom kursu fotografije, dinamici i tačnim terminima kada se odražavju časovi posetite stranicu osnovnog kursa koji se održava u Beogradu:

OSNOVNI KURS FOTOGRAFIJE

Objavljeno: 11/05/2021

Ključne reči: ,