Viši kurs fotografije – nove grupe u maju 2021

U maju krećemo sa novom grupom polaznika na višem kursu fotografije. Tačnije – dve grupe, jer ćemo imati novu grupu i u Novom Sadu i u Beograd.

Nedavno su grupe koje su viši kurs započele u septembru 2020. završile kurs. Sa ovim grupama smo prvi put primenili princip da mogu da prisustvuju kritičkoj radionici „one druge grupe“, tj. da Novosađani mogu da prate kritičke radionice Beograđana, i obratno. Osim što su polaznici imali duplo više primera na kojima bi naučili, tokom višemesečnog druženja na kritičkim radionicama su upoznali i ljude istih interesovanja iz drugog grada. Iako je kurs formalno završen, druženje tek počinje – osim izložbe fotografija (za čiji datum još uvek ne možemo da se obavežemo zbog epidemiološke situacije), dogovoreno je da se u junu okupimo i organizujemo zajednički izlet na kome će polaznici obe grupe moći da upoznaju svoje „saborce“, družiti se i fotografisati.

Obzirom da se praksa sa zajedničkim kritičkim radionicama polaznika koji praktične časove imaju u različitim gradovima pokazala jako dobrom i produktivnom, isti princip ćemo primeniti i sa majskim grupama.

Tako ćemo svi zajedno biti u prilici da gledamo fotografije događaja i putopisa (nadamo se da će ih biti narednih meseci 🙂 ), da razmenjujemo „recepte“ za aranžiranje hrane za fotografisanje, ali i da stvaramo nova poznanstva i prijateljstva.

Viši kurs fotografije u Beogradu startuje 8. maja, a u Novom Sadu 9. maja. Mogu ga upisati svi polaznici koji su u Fabrici Fotografa završili osnovni kurs fotografije, u grupi ili individualno. Takođe, ovoj grupi će moći da se priključe i polaznici koji po planu završavaju osnovni kurs sredinom maja.

Kurs će trajati četiri meseca efektivno. Radićemo tokom maja i juna, jul i avgust ćemo pauzirati, nastaviti u septembru i oktobru i završiti sredinom novembra.

SAZNAJ VIŠE

 

Objavljeno: 03/05/2021

Ključne reči: , , ,