Letnji kurs fotografije za osnovce u Beogradu

Početkom letnjeg raspusta ćemo se opet družimo sa klincima i praviti dobre kadrove na kursu fotografije za osnovce.

Na ovom kursu će najmlađi ljubitelji fotografije moći nauče da koriste fotoaparat i osnovama fotografije, pa će kroz objektiv moći bolje da izraze svoju kreativnost i pokažu kako oni vide svet oko sebe.

Na kursu nećemo imati klasičnih predavanja, već sve učimo kroz praksu – odmah pošto se upoznamo uzimamo aparate u ruke i fotkamo. Dobra stvar je što greške ispravljamo u hodu, polaznici neposredno primenjuju naučene veštine i što je najbolje – odmah vide rezultat stečenog znanja.

Fotkamo DSLR aparatima na kursu, i to u manuelnom modu. Polaznici koji nemaju svoj aparat mogu koristiti naš, bez dodatne doplate, što je sjajna prilika da se klinci koji pokazuju afinitete prema fotografiji oprobaju u istoj i vide da li im to „leži“, pre odluke o kupovni aparata.

Sve vreme ćemo se kretati i fotkati napolju – vežbe se obavljaju na Kosančićevom Vencu i bližoj okolini. Predviđeno je da se kurs realizuje u malim grupama, a polaznici mogu da biraju termin koji im najviše odgovara. Naravno, dok ima raspoloživih mesta, jer je broj mesta ograničen.

Više detalja o programu kursa i terminima možete pronaći na ovom linku, gde se možete i prijaviti za kurs.

 

SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 18/06/2021

Ključne reči: ,