U Septembru novi kurs fotografije u Novom Sadu

U septembru organizujmo Osnovni kurs fotografije za novu grupu polaznika u Novom Sadu, ujedno i jedini koji ćemo organizovati ove jeseni.

Kurs sprovodimo po dobro oprobanom receptu – ne bavimo se teorijom, već prioritet dajemo praksi. Fotkamo, grešimo, ispravljamo greške i učimo iz njih. I ponavljamo sa novim zadacima sve dok ne postavimo osnovu i ne budemo zadovoljni fotografijama koje naši polaznici prave.

„Učenje na greškama“ možda zvuči teško, grubo, nekima možda i odbojno. Ali kada znate da vas niko neće osuđivati ni grditi zato što ste pogrešili to već zvuči kao bezazlena dečija igra. Još ako znate da ste u toj igri zajedno sa pozitivnim ljudima istih interesovanja – „učenje na greškama“ počinje da zvuči jako zabavno. Upravo to je temelj naše metodologije koje se držimo skoro osam godina, i na kojoj su zasnovani svi kursevi u Fabrici Fotografa kroz koje je prošlo skoro 3.000 polaznika (od toga 200 u Novom Sadu).

Kurs počinje 12. septembra i trajaće pet nedelja. Sve praktične vežbe ćemo organizovati napolju, a zbog aktuelne situacije polaznici će biti podeljeni u dve manje grupe sa ograničenim brojem polaznika. Ovo će biti poslednji termin u kom organizujemo u Novom Sadu ove godine, a sledeći planiramo na proleće 2022. godine.

Za više detalja i prijave posetite starnicu sa opisom kursa, a za više informacija nas možete i pozvati na 062/780745.

SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 28/08/2021

Ključne reči: ,