Jesenji kurs Photoshopa

U oktobru startuje kurs Photoshopa za novu generaciju polaznika, petu po redu koji će kurs pohađati online.

Početak je planiran za 10. oktobar, i ova grupa će imati priliku da pohađa kurs po novom, iliti bolje reći – osveženom programu.

Zašto smo promenili program i šta je to novo?

Polaznike prethodnih grupa smo zamolili za povratne informacije šta bi unapredili da kurs bude bolji, i najčešći komentar koji smo dobijali je da bi im značilo više vremena između časova, kako bi pored svih svakodnevnih obaveza imali dovoljno vremena da provežbaju naučeno. Zato će ova grupa časove imati jednom nedeljno, i to nedeljom od 18h (ranije smo imali dve radionice nedeljno).

Dodatno, kroz odgovore smo shvatili da nemaju svi polaznici iste ciljeve zbog kojih žele da nauče Photoshop. Zato smo prilagodili kurs da može da se podeli na dve logične celine, i da polaznici mogu da biraju da li će završiti samo osnovni modul (koji obuhvata veštine potrebne za bazično „doterivanje“ fotografija), ili da posle osnovnog nastave i sa naprednim modulom, na kome će naučiti kompleksnije tehnike potrebne za naprednije retuširanje fotografija.

Način realizacije nećemo menjati – kurs će se i dalje održavati online, uživo preko Zoom-a, časove ćemo snimati kako bi polaznici mogli da se podsete i ponovo prođu kroz delove lekcija u vreme koje im odgovara. Kroz analizu domaćih zadaka ćemo odgovoriti na sva pitanja polaznika, a pre kursa ćemo biti na raspolaganju da ih posavetujemo oko instalacije Photoshop-a.

Pre kursa ćemo organizovati besplatni demo čas, na kome ćemo uživo pokazati kako izgleda kurs kroz demonstraciju delova lekcija koje ćemo prolaziti i odgovarati na pitanja zainteresovanih. Demo čas će se održati u nedelju, 3. oktobra od 18h, online preko Zoom-a, i mogu mu prisustvovati svi zainteresovani, bez ikakvih uslovljavanja da kasnije moraju upisati kurs.

Za demo čas se možete prijaviti preko forme za prijavu na kurs (link) ili nas možete kontaktirati porukom ili pozivom na +381 62 780745, nakon čega ćemo vam poslati instrukcije za pristup času.

KURS PHOTOSHOPA – SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 01/10/2021

Ključne reči: ,