Oktobarski kursevi fotografije u Beogradu

Otvoren je upis za oktobarske kurseve fotografije koje organizujemo u Beogradu. Znamo da ljubav prema fotografiji često čeka neki trenutak kada „se ima vremena“, pa smo se potrudili da termini grupa budu različiti kako bi svi mogli da kurs uklope sa ostalim obavezama.

Za one koji su zauzeti vikendom organizovaćemo kurs koji radionice ima preko radne nedelje, a imaćemo i dve grupe koje će praktične časove imati vikendom. Kritičke radionice održavamo preko radne nedelje, u večernjim časovima, ali pošto se održavaju online polaznici se mogu uključiti gde god da se nalazili. Ovaj čas i snimamo pa čak i ako se propusti postoji mogućnost da se naknadno pogleda snimak.

Sve praktične časove održavamo napolju, u malim grupama, na raznim lokacijama u Beogradu. To nam omogućava da kurs održimo uz pridržavanje epidemioloških mera. Jesen je uglavnom prijatna za fotkanje napolju jer nije previše vruće ni previše hladno, a za slučaj kiše časove ćemo održati na lokacijama koje su na otvorenom, a opet zaštićene od padavina.

SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 18/09/2021

Ključne reči: , ,