Online kurs fotografije – prvi utisci

Danas smo počeli sa prvim kursom fotografije koji se u potpunosti održava online, uživo preko Zoom-a. Sve je proteklo po planu i nakon prvog časa utisci polaznika su pozitivni. Ako se po jutru dan poznaje – entuzijazam će tek rasti kako kurs bude odmicao jer kako budemo sklapali kockicu po kockicu biće sve zanimljivije.

Primetili smo još jedan benefit ovakvog koncepta kursa. Polaznici su čas pratili sa različitih lokacija i imali su različite vremenske uslove – negde je bilo oblačno, negde sunce. To znači da smo odmah na prvom času mogli da vidimo primere fotografija sa različitim svetlom i naučimo više i brže, što kod „klasičnog“ načina održavanja kursa nije slučaj jer je cela grupa na jednoj lokaciji i svi polaznici dobijaju relativno slične primere.

Radujemo se sledećim časovima jer ćemo moći da uživamo uz kadrove različitih delova Srbije, Austije, Nemačke, Švajcarske i Holandije, odakle su polaznici ove grupe.

A tek se radujemo novim grupama i željno iščekujemo da vidimo koje gradove i države ćemo posetiti kroz fotografije naših budućih Fabrikanata.

Otvoren je upis za novu grupu online kursa fotografije. Startujemo 14. novembra i možete se priključiti bez obzira gde se nalazite – važno je da imate dobru volju da naučite, i fotoaparat kroz čiji objektiv ćete naučiti da crtate svetlom i pokažete kako vidite svet oko sebe.

SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 23/10/2021

Ključne reči: ,