Online kurs fotografije – prva grupa u 2022

Novu godinu započinjemo novim kursom – već 15. januara startuje kurs fotografije za novu grupu polaznika koji kurs žele da prate online.

Jesenas smo održali kurs za ukupno tri grupe polaznika. Ako ćemo o očekivanjima – naša su prevaziđena. I po fotografijama koje su polaznici pravili, i po dinamici kako su napredovali (usudili bismo se da kažemo da polaznici brže napreduju nego na kursevima koji se održavaju u Beogradu, jer imaju mogućnost da ponovo pregledaju snimke svih časova), ali i u onome čega smo se najviše pribojavali – kako da od grupe napravimo tim.

Na predlog članova smo napravili zatvorenu Facebook grupu, na kojoj smo odgovarali na pitanja polaznika i van termina koji su predviđeni za Live časove, analizirali i komentarisali fotografije polaznika koje su napravili i van zadataka koji su predviđeni programom, delili zanimljivosti i dodatne lekcije koje su motivisale da se više fotka, ali i da se pokrenu inicijative za živo druženje i zajedničko fotkanje, van okvira kursa. Sve ovo je doprinelo da kurs bude intenzivniji, da se ljudi bolje upoznaju bez obzira na činjenicu što se nalaze u drugim gradovima i državama.

Zato smo odlučili da zatvorena Facebook grupa za podršku bude ostane kao praksa i kod narednih kurseva koje održavamo, a FB grupa će ostati aktivna i 3 meseca posle završetka kursa kako bi mogli da dobiju podršku i nakon što završimo kurs. Polaznici koji u januaru upišu kurs će ovu pogodnost dobiti besplatno, kao poseban novogodišnji poklon!

A da li smo ispunili očekivanja polaznika? Reći ćemo da se više od polovine polaznika već prijavilo za viši kurs fotografije koji kreće u martu, i da jedva čekaju nastavak avanture. 🙂

Detaljan opis online kursa fotografije možete pogledati na ovoj stranici, odakle se možete prijaviti. Ako imate pitanja – slobodno pozovite +381 62 780 745 ili pišite preko Whatsapp-a.

SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 03/01/2022

Ključne reči: ,