Otvoren upis za poslednje grupe kursa fotografije pred letnju pauzu

U junu ćemo upisati još tri nove grupe osnovnog kursa – dve koje će kurs pohađati u Beogradu i jednu za koju će se radionice održavati online. Važno je da napomenemo da će ovo biti poslednje grupe koje će kurs moći da upišu po trenutnoj ceni (12.900 dinara) jer će od 1. jula važiti nova cena osnovnog kursa.

Kurs fotografije u Beogradu

Znamo da ide leto, da će se grabiti svaki momenat za beg iz grada vikendom, pa smo termin praktičnih radionica jedne grupe (5. jun) pomerili za nedelju popodne – počinjaće od 18h. Cilj nam je bio da olakšamo našim polaznicima organizaciju vremena – da mogu i da otputuju za vikend i da stignu na časove pre početka radne nedelje. Ono što je posebna draž ovog termina je – zlatni sat. Praktične radionice se održavaju u doba dana kada je najlepše svetlo za fotografisanje, pa će i samo iskustvo učenja fotografije biti lepše.

Imaćemo i jednu grupu koja će kurs pohađati u „standardnom“ terminu – nedeljom od 10h. Taman da se posle kursa stigne na nedeljni ručak, a možda i na neko kupanje u blizini 🙂

Da saznate više o terminima Osnovnog kursa u Beogradu kliknite ovde:

OSNOVNI KURS FOTOGRAFIJE BEOGRAD

 

Online kurs fotografije

Ovo je kurs koji je po programu identičan osnovnom kursu koji godinama održavamo u Beogradu. Nije u pitanju kurs sa nasnimljenim lekcijama, već se sve radionice održavaju uživo, preko Zoom aplikacije za video pozive. U potpunosti je interaktivan jer pratimo rad svakog polaznika i tokom kursa ga usmeravamo kako da bude bolji. A možemo da kažemo da je ovakav način realizacije kursa fleksibilniji, intenzivniji i zanimljiviji.

Fleksibilniji

Jer sve časove snimamo pa može da se pogleda „repriza“ ako se iz bilo kog razloga ne možete uključiti u dogovoreno vreme. Takođe, časovi se mogu pratiiti i sa računara i sa telefona. Ovo polaznicima daje potpunu slobodu da organizuju svoje vreme i budu gde žele, a da mogu da isprate kurs.

Intenzivniji

Jer imamo zatvorenu Facebook grupu u kojoj polaznici mogu dobiti komentare i pomoć mentora i van termina kada su predviđene žive radionice, pa oni koji žele da fotkaju više imaju priliku da „pojačaju“ tempo i urade zadatke po više puta, i da dobiju više od samog kursa.

Zanimljiviji

Na „klasičnom“ kursu su svi polaznici zajedno dok fotkaju po dobijenom zadatku, pa i fotografije budu slične. Ovde stvari stoje drugačije – polaznici su na različitim lokacijama i svi imaju drugačije fotografije po istom zadatku. Ovo nam omogućava da imamo više različitih primera gde su polaznici imali različite vremenske uslove tokom fotkanja po istom zadatku i da olakša da bolje razumemo fotografiju.

Takođe, kritičke radionice nam budu zanimljivije jer gledamo fotografije sa različitih strana sveta i čujemo priču iza njih. Do sada smo imali polaznike koji su kurs pratili iz raznih gradova širom Evrope, Amerike, Novog Zelanda, pa čak i sa Maldiva. I uvek se radujemo novim grupama jer znamo da ćemo upoznati mesta i lokacije koje nam možda ne bi ni palo na pamet da posetimo.

 

Sledeći online kurs, i poslednji koji možete da upišete po trenutnoj ceni (12.900 dinara) počinje 11. juna i po planu ćemo ga završiti sredinom jula. Da saznate više i prijavite se kliknite ovde:

ONLINE KURS FOTOGRAFIJE

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na +381 62 780 745, ili nam pišete/pozovete na Whatsapp na isti broj.

 

Objavljeno: 21/05/2022

Ključne reči: , ,