Letnji kursevi fotografije za decu

Kurs za decu jun 2020

Deca, za razliku od odraslih, nemaju stega koje ih usporavaju u učenju i ograničavaju njihovu kreativnost i maštu. To im pomaže da brže usvajaju nova znanja i iskoriste ih da pokažu svoju kreativnost i ideje. Zato mi posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim Fabrikantima i uživamo da sa njima prvimo dobre kadrove.

Godinama unazad tokom školskih raspusta organizujemo kurseve fotografije za nove polaznike. Tako ćemo i ovog leta, ali ovog puta malo drugačije – kurs za starije osnovce (10 – 14 godina) ostaje u starom, proverenom formatu, dok smo ćemo za mlađe osnovce imati poseban kurs, sa programom i pristupom prilagođenim njihovom uzrastu. Ovom kursu će takođe moći da se priključe i deca predškolskog uzrasta.

I ovog puta će za polaznike oba kursa koji nemaju svoj fotoaparat biti obezbeđeni aparati bez dodatne doplate, tako da posedovanje aparata ne mora biti preduslov da se mladi ljubitelj fotografije okuša u istoj.

Prvi kurs za starije osnovce će se održati 15-17. juna, a kurs za mlađe školarce i predškolarce 23-25. juna, oba u prepodnevnim satima.

Broj mesta je ograničen, a za prijave do 8. juna će važiti promo cena kurseva, pa rezervišite mesto na vreme.

Letnji kurs fotografije za starije osnovce

SAZNAJ VIŠE

 

Kurs fotografije za mlađe školarce i predškolarce

SAZNAJ VIŠE

 

Objavljeno: 06/06/2020

Ključne reči: ,