Online kurs fotografije – nove grupe na osnovnom i višem kursu

U novembru startuju dve nove grupe polaznika na kurseve fotografije koji se održavaju online – jedna na osnovni i jedna na viši kurs.

Online osnovni kurs fotografije

 

Ovaj kurs je namenjen potpunim početnicima i onima koji imaju iskustva ali žele da popune rupe i struktuiraju svoje znanje i postave stabilnu osnovu za dalje razvijanje veštine.

Ceo kurs se održava uživo, jedino što umesto licem u lice sa polaznicima komuniciramo preko Zoom-a. Osim što je polaznicima jednostavnije da prate kurs (nemaju obavezu da dolaze fizički na časove već se mogu priključiti odakle god žele), ovakav način realizacije kursa nam omogućava da sva predavanja snimamo, pa polaznici mogu i naknadno da pogledaju snimak. Ovo sam kurs čini dodatno fleksibilnim jer se u slučaju propuštanja časa naknada dosta jednostavnije organizuje, a polaznici imaju mogućnost i da ponovo poslušaju čas ako žele da se podsete.

Benefit pohađanja kursa u grupi je u tome što pored učenja na svojim primerima polaznici imaju prilike da nauče iz primera drugih polaznika. Dodatno, imaćemo i zatvorenu Facebook grupu, kao mesto na kome ćemo između časova komentarisati fotografije, odgovarati na pitanja i nedoumice sa kojima se susretnemo tokom kursa (za one nestrpljive koji ne mogu da sačekaju kritičku radionicu i dobiju feedback uživo 😊).

Sledeći kurs počinje 14. novembra, i možete se prijaviti preko ove stranice.

SAZNAJ VIŠE

 

Online viši kurs fotografije

 

Viši kurs je namenjen svim polaznicima koji su završili osnovni kurs fotografije (grupno ili individualno) i žele da nastave da usavršavaju svoje fotografske veštine. Imaćemo jedno predavanje nedeljno, nakon koga polaznici dobiju zadatak po kome treba da vežbaju i pripreme fotke za kritičku radionicu. Na kritičkoj ćemo detaljno pričati o greškama koje napravimo tokom fotkanja (svi znamo da su one dobrodošle u Fabrici 😊), a dosta pažnje ćemo posvetiti i kreativnom delu.

Zadaci će biti dosta zanimljiviji nego na osnovnom kursu – učićemo da fotografišemo događaje (rođendane i slavlja, razna okupljanja, koncerte…), predmete i proizvode, hranu, modele… Osim kritičkih radionica imaćemo priliku da delimo svoja iskustva u zatvorenoj Facebook grupi u kojoj ćemo podržavati jedni druge. U Facebook grupi ćemo imati poseban deo u kome će biti svi snimci časova i kritičkih radionica, organizovani tako da polaznici brzo mogu da pronađu i starije snimke, ako žele da se podsete nekih ranijih detalja.

Svi zainteresovani se mogu priključiti grupi do 6. novembra, a samo za ovu grupu važi posebna promo cena kursa, uz mogućnost plaćanja na rate. Možete se prijaviti preko ovog linka, a ako imate pitanja možete nas pozvati na broj +381 62 780745 ili pisati nam preko Whatsapp-a. Takođe, na upit možete dobiti i snimak sastanka koji smo održali 24. oktobra na kome smo detaljno pričali o programu kursa i načinu realizacije.

SAZNAJ VIŠE

 

 

Objavljeno: 01/11/2021

Ključne reči: , ,