Obaveštenje za Novosađane – kurs fotografije u Novom Sadu

Posle tri godine i preko 200 polaznika koji su završili naš kurs pravimo pauzu sa upisom novih polaznika za kurs fotografije u Novom Sadu.

Zbog organizacionih promena unutar naše škole ubuduće nećemo moći da organizujemo kurseve na način koji smo to činili u prethodnom periodu. Ovu odluku smo doneli teška srca, jer ako nismo sigurni da nešto možemo da izvedemo na dovoljno dobar način – to nećemo raditi jer ne želimo da rizikujemo poverenje i izneverimo ljubitelje fotografije. Kvalitet edukacije i zadovoljstvo naših polaznika za nas su nešto najvažnije i nećemo praviti kompromise dok ne budemo sigurni u ono što radimo.

Svi koji su zainteresovani da se upuste u svet fotografije mogu da upišu online kurs fotografije. Program je identičan kursu koji smo održavali u Novom Sadu, jedina razlika je u tome što se za časove nećemo nalaziti na dogovorenoj lokaciji, već ćemo se nalaziti na Zoom-u u dogovoreno vreme.

Više detalja možete saznati u opisu Online kursa fotografije, a ukoliko imate bilo kakvih nedoumica možete nas kontaktirati telefonom na 062 780745 ili pisati preko Whatsapa-a.

 

Objavljeno: 12/01/2022

Ključne reči: