U maju novi kurs fotografije za Novosađane

Iako smo pre tri meseca, kada je krenuo upis februarske grupe osnovnog kursa fotografije u Novom Sadu, najavili da ćemo narednu grupu upisati tek na jesen, rešili smo da ipak organizujemo kurs za još jednu grupu Novosađana pre leta. Za ovu odluku imamo dva razloga: jedan je interesovanje i upiti Novosađana za naš kurs, a drugi – od jeseni će cena kursa biti veća i želimo da omogućimo još jednoj grupi zainteresovanih da po aktuelnoj ceni upišu i završe kurs fotografije.

Od samog početka rada naše „ispostave“ u Novom Sadu, od marta 2019, trudimo se da kursevi koje održavamo budu najmanje na istom nivou kao što je to slučaj u Beogradu, gde uspešno radimo sedam i po godina. To znači da želimo da polaznicima omogućimo isto iskustvo učenja o fotografiji uz druženje sa ljudima sa istim interesovanjem. Kada kažemo iskustvo, ne mislimo samo na program kursa, već i na pristup, metodologiju i način prenošenja znanja, organizaciju, energiju, podršku, cenu… Jer su svi ti elementi jednako važni za dostizanje cilja – da naši polaznici nauče da prave dobre fotografije i da budu zadovoljni.

Potvrdu da smo na pravom putu nam daju reakcije ljudi koji su završili naše kurseve – njih preko 170 u Novom Sadu do sada. A još više činjenica da u maju startujemo sa petom generacijom Višeg kursa fotografije u Novom Sadu. Na ovom kursu ćemo se narednih meseci družiti sa ljudima koji su završili naš osnovni kurs, i poklonili nam poverenje da ih vodimo još dalje u svet fotografije. Da zajedno pravimo dobre kadrove.

Sledeći osnovni kurs fotografije u Novom Sadu startuje 9. maja. Praktični časovi će se održavati nedeljom popodne (u „zlatni sat“, kada je najlepše doba dana za fotografisanje), a kritičke radionice četvrtkom uveče.

Predznanje za kurs nije potrebno, već samo dobra volja i želja da se nauči. Čak i oni koji još uvek nemaju fotoaparat se mogu prijaviti za kurs jer postoji opcija korišćenja našeg tokom kursa.

SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 24/04/2021

Ključne reči: , ,