Dodela diploma za polaznike osnovnog kursa

sept_2020_diplome

Prethodnih meseci smo vredno radili i učili, i došao je trenutak kada polaznicima iz Beograda i Novog Sada, koji su uspešno završili Osnovni kurs fotografije, treba da dodelimo diplome.

Zbog aktuelne situacije sa COVID-19 i preporuka oko (ne)održavanja skupova u zatvorenom prostoru ovog puta dodelu diploma neće pratiti i izložba fotografija. Smatramo da je rizik u ovom trenutku prevelik, pa ćemo izožbe fotografija naših Fabrikanata organizovati naknadno, na malo drugačiji način nego do sada (uskoro više informacija o ovome).

Polaznici iz Novog Sada nam se mogu javiti radi dogovora oko preuzimanja diploma, a polaznici koji su kurs završili u Beogradu svoje diplome mogu preuzeti u Fabrici Fotografa do kraja septembra u nekom od sledećih termina:

  • Subotom i nedeljom od 10:30 do 13:30h;
  • Ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom od 17:30 do 19h

 

Takođe, polaznici koji su pauzirali sa kursom zbog korone nam se mogu javiti radi dogovora oko nastavka kursa, a svi koji žele da „zasluže“ svoju diplomu se mogu prijaviti za neki od narednih kurseva.

Do kraja septembra ćemo organizovati kurseve za dve nove grupe polaznika u Beogradu – kurs koji se održava vikendom počinje 26. septembra,  kurs koji se održava radnim danima startuje 28. septembra, a 11. oktobra počinje sledeći kurs za početnike u Novom Sadu.

 

 

Objavljeno: 13/09/2020