Newborn fotografija – intervju sa Marijom Milošević i Marijom Mićić Miroti

Nastavljamo sa tematskim predavanjima za naše Fabrikante. Sledeće predavanje organizujemo u subotu, 30. januara, i ovog puta je tema fotografisanje novorođenčati, iliti popularno Newborn Photography.

Predavanje će biti u formi intervjua sa Marijom Milošević i Marijom Mićić Miroti, dve polaznice koje su u svet fotografije kročile u Fabrici Fotografa, a danas možemo da kažemo da su uspešni newborn fotografi.

Marija Milošević živi i radi u Beogradu. Po zanimanju je diplomirani farmaceut i do dolasku u Fabriku Fotografa je radila u struci. Posle završenih kurseva fotografije i Photoshopa kod nas rešila je da promeni svoj život i preorjentisala se na Newborn fotografiju i pokrenula svoj biznis pod imenom Click By Mama.

Marija Mićić Miroti živi i radi u Katariniju u Grčkoj. Završila je srednju školu za umetničke zanate u Šapcu, nakon toga Višu školu likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu i specijalizaciju za ulje na platnu. Postdiplomske studije je završila na ArtEZ University of the Arts u Holandiji na smeru multimedije i mas komunikacije. Radila je u oblasti telekomunikacija u Beogradu do preseljenja u Grčku gde je otvorila turističku agenciju. U Fabriku Fotografa je „došla“ sredinom 2018. godine, gde je završila osnovni i viši kurs fotografije kao i mentorski program kod Aleksandre Popović. Nakon toga je novembra 2019. otvorila svoj studio Fantasy Kids Photo Studio. Zanimljivo je da je Marija sve naše kurseve, kao i mentorski program, najevćim delom završila online.

Obe Marije fotografišu bebe i decu, i sa njima ćemo razgovarati o njihovim fotografskim koracima u Fabrici Fotografa i svim ostalim kursevima i usavršavanjima kroz koje su prošle. Pričaćemo o tome kako su se odlučile za newborn fotografiju kao usmerenje, greškama koje su pravile tokom snimanja i preprekama koje treba savladati da bi uspešno fotografisali novorođenčad. Na kraju ćemo odvojiti vremena za pitanja prisutnih Fabrikanata. Razgovor će voditi Aleksandra Popović.

Početak predavanja je zakazan za 20:30h, a održaće se online, uživo preko Zoom aplikacije. Pristup predavanju je besplatan za sve polaznike višeg kursa fotografije u Fabrici Fotografa – sve koji su trenutno na kursu, ili su ga završili, a predavanju će moći da prisustvuju i polaznici koji su se prijavili za viši kurs fotografije koji kreće krajem februara.

Prijave su bile otvorene do 30. januara 2021. u 15h, a snimak časa možete pogledati na našem blogu.

Objavljeno: 28/01/2021

Ključne reči: , , , , ,