Nastavljamo sa kursevima fotografije u 2021.

Nakon dvomesečne pauze nastavljamo sa upisom na kurseve fotografije i Photoshopa u Fabrici Fotografa. U narednom periodu upisaćemo nove grupe polaznika na kurseve fotografije za odrasle – osnovni i viši, a organizovaćemo i kurs Photoshopa za jednu grupu zainteresovanih koji žele da nauče da retuširaju fotografije.

 

Osnovni kurs fotografije


30. januara
startujemo sa dve nove grupe polaznika na osnovnom kursu fotografije u Beogradu. Organizovali smo se tako da ćemo sve praktične časove održavati na terenu kako bismo mogli da održavamo distancu i očuvamo bezbednost naših polaznika, u skladu sa epidemiološkim preporukama.

Kritičke radionice ćemo održavati online, uživo preko Zooma, a za sve polaznike koji nisu imali prilike da koriste online alate smo obezbedili sva potrebna uputstva i tehničku podršku, kako bi mogli bez poteškoća da se fokusiraju na učenje fotografije.

Prijave su otvorene, a broj mesta je ograničen.

OSNOVNI KURS – SAZNAJ VIŠE

 

 

Viši kurs fotografije

 

Krajem februara krećemo sa novom grupom polaznika Višeg kursa fotografije. Svi oni koji su završili osnovni kurs jesenas imaće priliku da prošire svoje znanje i nauče naprednije tehnike fotografisanja. Pored toga imaće priliku da prisustvuju i učestvuju u razgovorima sa našim poznatim i afirmisanim fotografima koje ćemo organizovati u narednom periodu. Ovom kursu će moći da se priključe svi polaznici koji su završili Osnovni kurs fotografije u Fabrici Fotografa, uključujući i polaznike koji na kurs kreću 30. januara.

VIŠI KURS – SAZNAJ VIŠE

 

 

Kurs Photoshopa

 

Nova grupa startuje 2. februara, i ovaj kurs se u potpunosti održava online, preko Zoom-a. Ovo je već treća grupa za koju kurs održavamo na ovaj način, i po iskustvu polaznika iz prethodnih grupa koje su uspešno završili kurs smo zaključili da je online kurs daleko efikasniji od kursa koji se održava uživo. Pored toga što je polaznicima jednostavnije da prisustvuju kursu i prate predavanja bez obzira gde se nalazili, sve časove snimamo i polaznici imaju prilike da se podsete lekcija u narednih 6 meseci nakon završetka kursa.

Sa druge strane, pošto se kurs održava uživo, polaznici i dalje imaju priliku da postavljaju pitanja predavaču i u hodu rešavaju svaku nedoumicu, tako da nismo izgubili momenat interaktivnosti između predavača i polaznika. Za sve polaznike je obezbeđena tehnička podrška i sva pomoć kako bi se lakše organizovali i pratili kurs bez poteškoća.

Broj mesta je ograničen kako bismo održali kvalitet, a za polaznike koji su završili osnovni i viši kurs fotografije u Fabrici Fotografa važi cena sa popustom.

KURS PHOTOSHOPA – SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 25/01/2021

Ključne reči: , , ,