Otvoreni novi termini u maju za upis na osnovni kurs fotografije

U maju je po pravilu najveće interesovanje za naše kurseve fotografije. Lepo vreme nas mami napolje i idealan je trenutak da uzmemo fotoaparate u ruke i pre početka letnjih vrućina krenemo u lov na dobre kadrove.

Ovog maja ćemo, osim kursa koji se održava vikendom, imati i kurs koji praktične časove ima radnim danima. Svesni smo činjenice da ljudi imaju različit tempo i uvek se trudimo da organizujemo kurseve u različitim terminima, kako bi svi zainteresovani mogli da uklope svoje slobodno vreme i nauče da fotografišu.

Nezavisno od termina – držimo se naše dobro poznate metodologije. Ne bavimo se teorijom i nemamo klasičnih predavanja, već sve učimo kroz praksu. Od samog početka kursa uzimamo fotoaparat u ruke i fotografišemo – polaznicima pažljivo doziramo znanje, idemo korak po korak i u hodu ispravljamo greške. Iako se kursevi odvijaju u grupi, pratimo napredak svakog polaznika i usmeravamo ga tako da što bolje razume fotografiju, i da to znanje može da primeni sa fotoaparatom.

Sve praktične časove ćemo obavljati napolju, tako da možemo da održimo bezbednu distancu, a kritičke radionice, na kojima analiziramo fotografije, ćemo održavati online, uživo preko Zooma. Za sve polaznike koji nisu imali prilike da koriste online alate smo obezbedili sva potrebna uputstva i tehničku podršku, kako bi mogli bez poteškoća da se fokusiraju na učenje fotografije.

Od leta je planirana korekcija cene kurseva fotografije, pa su majski kursevi idealna prilika za zainteresovane koji bi hteli da završe osnovni kurs fotografije po aktielnoj ceni.

Termini kurseva fotografije u maju

Osnovni kurs fotografije – vikendom

Ovaj termin je prilagođen ljudima koji imaju više slobodnog vremena vikendom. Praktični časovi se održavaju subotom i nedeljom, a kritičke radionice utorkom ili sredom popodne. Kritičke radionice održavamo online pa polaznici mogu da ih prate bilo gde da se nalaze, a obzirom da ih snimamo uvek mogu i da propuste čas, a da pogledaju snimak i čuju analizu svojih fotografija kada za to nađu vremena.

Grupa koja će ovom dinamikom pohađati kurs i koja počinje u subotu, 8. maja je popunjena, a otvoren je upis za novu grupu – početak je predviđen za 15. maj.

OSNOVNI KURS – SAZNAJ VIŠE

 

Kurs fotografije radnim danima (u zlatni sat)

Kurs radnim danima je prilagođen ljudima koji su vikendom zauzeti – bilo da li im je radno vreme takvo da vikendom ne mogu da pohađaju kurs zbog posla, ili vikendom vole da otputuju van grada pa ne mogu da isprate dinamiku kursa koji se održava subotom i nedeljom.

Kako je u maju dan duži, praktični časovi će se održavati u popodnevnim satima, od 18h, tako da čak i oni koji rade do 17h mogu da se organizuju i stignu na kurs. Lepa stvar kod ovakvog termina je to što će se časovi na kojima fotografišemo poklopiti sa „zlatnim satom“. Zlatni sat je vreme neposredno pred zalazak sunca, kada svetlo koje na zemlju pada od sunca nije toliko jako i boje su toplije. Fotografije napravljene u ovo vreme su po pravilu najlepše i fotografi često „jure“ zlatni sat da iskoriste svetlo za dobre fotografije.

Grupa koja će časove imati radnim danima i mogućnost da uče fotografiju u zlatnom satu startuje u ponedeljak, 10. maja. Praktični časovi će se održavati ponedeljkom i sredom od 18h, a kritičke radionice četvrtkom od 19h.

KURS U ZLATNI SAT – SAZNAJ VIŠE

 

Individualni kurs fotografije

Ovaj kurs je namenjen onima koji žele potpunu fleksibilnost termina kada se održavaju časovi ili jednostavno im više odgovara rad 1 na 1 sa mentorom nego učenje u grupi. Ovakav pristup omogućava i prilagođavanje programa samog kursa, pa se u dogovoru sa mentorom program kursa može fokusirati na određeni segment fotografije. Ovo je posebno pogodno za zainteresovane kojima je potrebno znanje fotografisanja za specifične namene.

Ovaj kurs nema fiksiran datum početka, već se prvi, kao i svi ostali časovi prilagođavaju slobodnom vremenu polaznika.

INDIVIDUALNI KURS – SAZNAJ VIŠE

 

Niste sigurni koji je kurs za vas? Slobodno nas pozovite na 062 780745 ili pišite nam preko Whatsapp-a, rado ćemo vas saslušati, odgovoriti na sva pitanja i pomoći da odaberete pravi način da naučite da pravite dobre fotografije.

POKRENI WHATSAPP CHAT

Objavljeno: 26/04/2021

Ključne reči: , ,