Otvoren upis za prve grupe kurseva fotografije u 2022.

Nakon zimske pauze nastavljamo sa upisom novih grupa polaznika na osnovni kurs fotografije. Zbog velikog interesovanja u Beogradu ćemo upisati čak tri nove grupe polaznika u različitim terminima, a imaćemo i jednu grupu polaznika na online kursu fotografije.

Osnovni kurs fotografije u Beogradu

Možete da odaberete termin jedne od tri grupe za koje je trenutno otvoren upis:

  • I grupa startuje 29. januara, praktični časovi će se održavati subotom od 10h, dok ćemo kritičke radionice održavati utorkom od 20h;
  • II grupa startuje 30. januara, praktični časovi će se održavati nedeljom od 12h, dok ćemo kritičke radionice održavati sredom od 18:30h;
  • III grupa startuje 5. februara, praktični časovi će se održavati subotom od 13h, a kritičke radionice četvrtkom od 18:30h.

Kurs traje pet nedelja, praktični časovi se održavaju na raznim lokacijama u centru Beograda (dogovaraćemo se u hodu) dok ćemo kritičke radionice održavati online, uživo preko Zoom-a.

Kurs mogu da pohađaju i zainteresovani koji još uvek nemaju fotoaparat – mogu koristiti naš uz doplatu od 2.000 dinara, a mogu računati i na našu pomoć prilikom odabira foto-opreme koja odgovara njihovim željama i budžetu. Ovo su ujedno poslednje grupe polaznika koje će imati priliku da se odmah nakon završenog osnovnog kursa pridruže martovskoj grupi višeg kursa fotografije.

Saznajte više i prijavite se klikom na sledeće dugme:

OSNOVNI KURS U BEOGRADU

 

Online osnovni kurs fotografije

Ovaj kurs je namenjen onima koji ne mogu ili ne žele da dolaze na časove koji se održavaju u centru Beograda. Da li zbog toga što žive u drugom gradu ili državi, ili ne žele da troše vreme na prevoz i traženje parkinga, ili iz bilo ne mogu da organizuju svoje obaveze da pet nedelja za redom odvoje vreme za odlazak u centar grada – razlog je nevažan, važno je da mogu da imaju mogućnost da nauče da fotografišu sa lokacije koja njima odgovara i gde se osećaju ugodno.

Po programu kurs je identičan kao kurs koji održavamo u Beogradu, jedino što se za časove nećemo nalaziti na lokacijama u gradu da fotkamo, već ćemo se u dogovoreno vreme nalaziti na Zoom časovima. Dakle, časovi se i dalje održavaju uživo i kroz otvorenu diskusiju sa polaznicima, a svaki polaznik će fotografisati po zadacima obavljati na lokaciji po svom izboru.

Iako ćemo časove održavati u unapred zakazanim terminima ovaj kurs polaznicima nudi dodatnu fleksibilnost – sve časove ćemo snimati pa ukoliko zbog nepredviđenih obaveza propustite neki čas – možete pogledati snimak časa i zadatak uraditi u vreme koje vama odgovara. Dobra stvar je što ćemo imati i zatvorenu Facebook grupu za podršku, pa će odgovore na pitanja, komentare na svoje fotografije i savete polaznici moći da dobiju i van predefinisanih termina časova.

Za ovaj kurs je polaznici bi trebalo da posedu foto-aparat sa manuelnim modom (DSLR ili mirrorless), a ukoliko tek planiraju kupovinu mogu računati na našu pomoć kod odabira modela aparata koji odgovara njihovim potrebama i budžetu. Zoom časove se mogu pratiti preko telefona ili računara, a za one koji do sada nisu imali prilike da koriste Zoom smo spremili sva potrebna uputstva i tehničku podršku da prevaziđu ovu novinu.

Sledeći kurs počinje 20. februara, praktični časovi će se održavati nedeljom od 13h, a kritičke radionice sredom od 21h.

Sazanajte više i prijavite se klikom na sledeće dugme:

ONLINE OSNOVNI KURS

 

Objavljeno: 20/01/2022

Ključne reči: ,