Dvehiljaditi polaznik kurseva Fabrike Fotografa

Juče (1. juna 2019.) je na Osnovni kurs fotografije u Beogradu krenula nova grupa polaznika, pretposlednja pred letnju pauzu. Sa ovom grupom smo obeležili i mali jubilej – dvehiljaditi polaznik kurseva Fabrike Fotografa, iliti, kako mi volimo da kažemo – Fabrikant.

Jako smo ponosni što nam je u prethodnih pet i po godina poverenje poklonilo toliki broj ljudi iz gradova u kojima smo održavali kurseve – Beograda, Novog Sada, Banja Luke, Kragujevca i Kruševca, ali i drugih gradova širom sveta, koje smo dobrim kadrovima učili online.

Nastavljamo dalje punom parom, sa još većim žarom i energijom. Sledeće subote (8. jun 2019.) na Osnovni kurs fotografije u Beogradu kreću poslednje dve grupe polaznika pred letnju pauzu, a početkom raspusta ćemo organizovati Letnji kurs fotografije za osnovcei srednjoškolce, koji će se pored Beograda, održavati i u Novom Sadu.

Radujemo se druženju sa novim Fabrikantima, a spremamo i aktivnostida nastavimo da se družimo sa onima koji su već završili naše kurseve! Sve sa jednim ciljem – da zajedno pravimo dobre kadrove!

 

 

Objavljeno: 02/06/2019

Ključne reči: , ,