Plan kurseva za Novembar 2017.

Osnovni kurs u trajanju od sedam nedelja

Početak: 11. novembar 2017. u 12h

Za sedam nedelja, koliko traje ovaj kurs, kroz praksu ćete savladati osnovne tehnike fotografije. Odmah ćete krenuti sa fotografisanjem, i to u manuelnom modu, pa ćete postepeno naučiti kako da vi kontrolišete aparat umesto da on kontroliše vas. Tako ćete naučiti kako da uz pomoć kombinacije parametara na aparatu (merenje svetla, blenda, ekspozicija, ISO, balans bele boje) i pravilnog kadriranja napravite dobru fotografiju.

Ovo je poslednja grupa osnovnog kursa u ovom formatu, ubuduće ćemo ovaj kurs održavati u petonedeljnom formatu.

SAZNAJ VIŠE I PRIJAVI SE

Osnovni Intenzivni Kurs

Početak: 11. novembar 2017. u 10h

U portfolio kurseva uvrstili smo novi – Intenzivni Osnovni Kurs. Program ovog kursa i metodologija koju primenjujemo su isti kao i kod Osnovnog kursa, samo što je raspoređen tako da se završi za mesec dana, umesto za sedam nedelja, koliko traje Osnovni kurs. Časovi će se održavati tri puta nedeljno – subotom i nedeljom se fotografiše, a utorkom se održavaju kritičke radionice na kojima analiziramo napravljene fotografija.

Kako je ovo novi format kursa koji smo uvrstili u portfolio, za polaznike koji se prijave za novembarski termin ovog kursa će važiti promotivna cena.

SAZNAJ VIŠE I PRIJAVI SE

Photoshop

Početak: 11. novembar u 13h

Na kursu Photoshopa ćete naučiti kako da koristite alate ovog moćnog programa za obradu fotografija i kako da to znanje primenite u praksi. Kurs je podeljen na dva modula – osnovni i napredni nivo, i oba traju po mesec dana.

SAZNAJ VIŠE I PRIJAVI SE

 

Objavljeno: 03/11/2017

Ključne reči: , , , ,