Januarski kursevi u Fabrici Fotografa

Posle kraćeg odmora za novogodišnje praznike, koji smo osim za punjenje baterija iskoristili i za pripremu plana za 2019. i osmišljavanjem novih kurseva, nastavili smo sa kursevima fotografije.

12. januara su na Osnovni kurs fotografije krenule dve grupe polaznika, a istog vikenda smo na dečijem vikend kursu učili najmlađe kako da koriste fotoaparat.

Narednog vikenda (19. i 20. januara) ćemo održati prvi Vikend kurs fotografije za malo starije :), a pre toga (u četvrtak, 17. novembra) ćemo održati Kurs mobilne fotografije.

Polaznike vikend kursa kroz praksu učimo da razumeju tehnički aspekt fotografije (merenje svetla, blendu, brzinu okidača, ISO…), a na kursu mobilne fotografije kroz analizu fotografija koje su polaznici ranije napravili učimo kako da prave bolje fotogarfije mobilnim telefonom.

Uz to, 15. januara krećemo i sa kursom Photoshopa – u naredne četiri nedelje ćemo održati početni i napredni nivo polaznicima koji su zainteresovani da nauče da obrađuju fotografije u ovom moćnom alatu.

Saznajte više:

VIKEND KURS FOTOGRAFIJE

KURS MOBILNE FOTOGRAFIJE

KURS PHOTOSHOPA

 

Za termine ostalih kurseva pogledajte Kalendar kurseva.

Objavljeno: 13/01/2019

Ključne reči: , ,