Novi kursevi posle vanrednog stanja

Nakon završetka vanrednog stanja nastavljamo sa upisom novih grupa na osnovne kurseve fotografije u Beogradu i Novom Sadu, a upisaćemo i novu grupu polaznika na napredni kurs u Beogradu!

Kako su mere preventive još na snazi i ne možemo se okupljati u većim grupama u zatvorenim prostorijama, praktične časove ćemo održavati na otvorenom prostoru (uostalom, kao i do sada), a kritičke radionice, koje smatramo najvrednijim delom naših kurseva, ćemo prebaciti u online svet, preko Zoom aplikacije.

Da budemo iskreni, i sami smo bili skeptični prema ovakvom vidu održavanja kritičkih radionica, ali smo tokom karantina zbog korone na ovaj način radili sa polaznicima naprednog kursa. Tokom tih nedelja shvatili smo da ovakav način rada ima puno prednosti u odnosu na klasične kritičke radionice – zadržali smo živu diskusiju, polaznici kurseva štede vreme koje bi potrošili na dolazak i odlazak sa časova, polaznici mogu da učestvuju čak iako otputuju van grada, a možda najbolja stvar je to što svaki čas možemo da snimimo i podelimo snimak sa polaznicima, za one koji zbog iznenadnih obaveza ne budu mogli da prisustvuju času u dogovorenom terminu. Ili možda žele da pogledaju kompletnu analizu fotografija još koji put.

Iako je Zoom postao jako popularan poslednjih meseci, razumemo da će možda biti i onih koji se ne snalaze najbolje. Za njih smo spremili praktična uputstva i svakome ćemo posvetiti vreme i pomoći da se uhoda sa ovim novinama pre početka kursa. Jednostavno – na kursu želimo da se posvetimo fotografiji, i ne želimo da bilo kakva tehnička poteškoća to pokvari.

Odaberite kurs koji želite i prijavite se za termin koji vam odgovara:

 

Osnovni kurs u Beogradu (vikendom): nove grupe 30. maja i 6. juna klik ovde da saznate više i prijavite se;

 

Osnovni kurs u Beogradu (radnim danima): nove grupe od 2. juna i 8. juna klik ovde da saznate više i prijavite se;

 

Osnovni kurs u Novom Sadu: nove grupe od 31. maja klik ovde da saznate više i prijavite se;

 

Napredni kurs u Beogradu: nova grupa od 23. maja  klik ovde da saznate više i prijavite se.

Objavljeno: 19/05/2020

Ključne reči: , ,