Oktobarski kursevi i (rođendanske) novosti

Izložbe

Oktobar je mesec kada Fabrika Fotografa slavi rođendan – ove godine sedmi po redu. Ovaj rođendan, nažalost, nećemo obeležiti na način kako to obično radimo –  nizom izložbi fotografija napih polaznika zbog dobro poznate situacije oko COVID-19. Uprkos tome izložbe uveliko pripremamo kako bismo imali spremne postavke za vreme kada će to biti moguće.

 

Kursevi fotografije

U međuvremenu koristimo miholjsko leto i dok su spoljne temperature još uvek prijatne, upisujemo nove grupe na kursevima fotografije u Beogradu i Novom Sadu:

  • Sledeći kurs u Beogradu počinje 10. oktobra – za više informacija i prijavu kliknite ovde;
  • Kurs u Novom Sadu počinje 11. oktobra – ovo je poslednji kurs koji u Novom Sadu organizujemo ove godine, sledeći planirao za proleće. Za više informacija kliknite ovde.

 

Kurs Photoshop-a

U oktobru ponovo organizujemo i kurs Photoshopa. Ovaj kurs počinje 19. oktobra, i u potpunosti će se održati online, uživo preko Zoom-a. U aprilu smo prvi put kurs Photoshopa održali u ovakvom formatu i povratne informacije od polaznika ove grupe su bolje nego što smo očekivali – osim uštede vremena, mogućnosti da kurs pohađaju i polaznici van Beograda i Novog Sada, glavni benefit koji su istakli su snimci časova koje svi polaznici dobijaju nakon časova.

Pošto nam je rođendan, polaznici oktobarske grupe će pristup snimcima imati 6 meseci nakon završetka kursa, a pored toga će za ovu grupu važiti i cena sa popustom od 10%. Ovaj popust važi i sabira se i sa cenama koje su već snižene za polaznike kurseva fotografije Fabrike Fotografa. Za više informacija i prijavu kliknite ovde.

 

Online kurs fotografije

Sve više upita dobijamo od ljubitelja fotografije širom Srbije i regiona da i u njihovom gradu organizujemo kurseve fotografije i donesemo duh Fabrike Fotografa. Dugo smo pokušavali da osmislimo koncept kursa koji bismo mogli da organizujemo i u drugim gradovima, osmišljavali razne koncepte i razrađivali ideje, ali nam je uvek falila neka kockica da budemo sigurni da ćemo svakom potencijalnom Fabrikantu moći da posvetimo dovoljno vremena i prenesemo mu znanje na način na koji to radimo u Beogradu i Novom Sadu.

Prethodnih par meseci aktivno radimo na pripremi kursa fotografije koji će se u potpunosti održavati online. Želimo da napravimo koncept kursa koji će pobediti stotine i hiljade kilometara razdaljine koje razdvajaju ljubitelje fotografije na različitim lokacijama, a koji ćemo opet održavati uživo, uz obaveznu dvosmernu komunikaciju između predavača i polaznika.

Ukoliko želite da dobijete informaciju o početku kursa možete se prijaviti na naš Newsletter na dnu ove stranice. Dok ne počne grupni online kurs, kilometre razdaljine uvek možemo pobediti u formi online individualnog kursa, a u oktobru će za ovaj kurs važiti rođendanska cena, koja je 50 EUR niža od redovne!

Objavljeno: 28/09/2020

Ključne reči: , ,