Novi kursevi fotografije u avgustu

avgust-2020-novosti

Nakon letnje pauze sredinom avguta nastavljamo sa grupnim kursevima fotografije u Beogradu i Novom Sadu. Aktuelna situacija sa COVID-19 nas je naučila da ne možemo da se zatvorimo i čekamo da prođe, već da moramo da živimo i prilagođavamo naše svakodnevne aktivnosti situaciji. To znači da ćemo tokom kurseva održavati distancu, kada je to neophodno koristiti i maske, fotoaparate redovno dezinfikovati i da ćemo sve vreme fotografisati napolju, bez ulaska u zatvoren prostor.

Kritičke radionice ćemo održavati online, uživopreko Zoom aplikacije, kao što smo to radili sa grupama koje su kurseve pohađale u maju, junu i julu. Povratne informacije od polaznika koji su završili kurs govore da ovakav način analize fotografija bolji nego kada smo to radili u prostoru, kako zbog uštede vremena i fleksibilnosti (čas se može pratiti sa bilo koje lokacije, sa računara ili telefona), tako i zbog toga što sve online časove snimamo, pa polaznici imaju mogućnost da ponovo pogledaju kritiku svojih i fotografija drugih polaznika ukoliko to žele.

Za sve koji se možda ne snalaze u online svetu smo spremili detaljna uputstva koja će im pomoći da mogu da prate ovaj deo kursa, a svakako smo obezbedili i tehničku podršku, jer ne želimo da dozvolimo da eventualne tehničke poteškoće spreče polaznike da se fokusiraju na fotografiju i nauče ono zbog čega su upisali kurs fotografije.

 

U nastavku možete pogledati dostupne termine kurseva u avgustu:

 

  • Osnovni kurs u Beogradu (vikendom): nove grupe počinju 15. i 22. avgusta  klik ovde da saznate više i prijavite se;

 

  • Osnovni kurs u Beogradu (radnim danima): nova grupa počinje 17. avgusta klik ovde da saznate više i prijavite se;

 

  • Osnovni kurs u Novom Sadu: nove grupe počinju 30. avgusta  klik ovde da saznate više i prijavite se;

 

  • Letnji kurs fotografije za osnovce: kursevi za nove grupe se održavaju 17-19. i 24-26. avgusta  klik ovde da saznate više i prijavite se.

 

Za sve koji ne mogu da se uklope u navedene termine, ili se i dalje ne osećaju prijatno da kurs pohađaju u grupama, mogu razmotriti i individualni kurs kao opciju, a za sve nedoumice i pitanja nas možete kontaktirati telefonom na 062780745 ili slanjem upita putem kontakt forme.

Objavljeno: 04/08/2020

Ključne reči: , ,