Novi termini kurseva u februaru i martu

Nastavljamo sa kursevima fotografije i definisali smo plan održavanja narednih kurseva. Osim novih termina za osnovni kurs u Beogradu i Novom Sadu, imaćemo i jednu grupu polaznika na kursu koji se održava radnim danima. Za Sretenje ćemo organizovati zimski kurs fotografije za osnovce (sudeći po interesovanju oni su prethodnih meseci bili najnestrpljiviji da se late fotoaparata), a krajem februara kreće i nova grupa polaznika na viši kurs fotografije.

 

Osnovni kurs fotografije u Beogradu

Prva sledeća grupa osnovnog kursa fotografije u Beogradu startuje 20. februara i ova grupa će časove imati vikendom u popodnevnim satima, od 14h (idealno za one koji vikendom vole da spavaju duže). Naredni kurs kreće 6. marta i ova grupa će časove vikendom imati od 10h.

Sve praktične časove ćemo održavati na terenu, uz održavanje bezbedne distance, a u slučaju lošeg vremena časove ćemo održavati na obližnjim lokacijama koje su na otvorenom, ali zaštićene od vremenskih nepogoda.

Kritičke radionice ćemo održavati online, uživo preko Zoom-a, a za polaznike koji nisu imali prilike da koriste online alate smo obezbedili sva potrebna uputstva i tehničku podršku, kako bi mogli bez poteškoća da se fokusiraju na učenje fotografije.

Broj mesta je ograničen, a za polaznike koji nemaju svoj fotoaparat postoji opcija da tokom kursa koriste naš.

OSNOVNI KURS – SAZNAJ VIŠE

 

Kurs fotografije radnim danima (Beograd)


Većini ljudi je vikend nekako podrazumevano vreme za odmor i bavljenje slobodnim aktivnostima, pa smo tome i prilagodili termine održavanja većine naših kurseva. Međutim, znamo da ima i onih koji imaju drugačiju dinamiku i zauzete vikende, i kojima više odgovara da se hobijima posvete preko radne nedelje.

Za njih organizujemo kurs fotografije koji se u potpunosti održava preko nedelje, tokom radnih dana. Program kursa je identičan programu osnovnog kursa, kao i način realizacije – fotografišemo na otvorenom, a kritičke radionice imamo online, uživo preko Zoom-a.

Sledeći ovakav kurs počinje 1. marta, a časovi će se održavati ponedeljkom, sredom i četvrtkom.

KURS RADNIM DANIMA – SAZNAJ VIŠE

 

Osnovni kurs fotografije – Novi Sad

 

Nakon višemesečne pauze upisujemo i novu grupu polaznika na osnovni kurs fotografije koji se održava u Novom Sadu. Kurs traje pet nedelja, a realizujemo ga po proverenoj metodi – praktične časove održavamo napolju, na različitim lokacijama u Novom Sadu (Dunavski park, Petrovaradinska Tvrđava, centar…), a kritičke radionice online, uživo preko Zoom-a.

Početak je planiran za 28. februar, a kurs se održava u manjoj grupi pa je broj mesta ograničen.

KURS U NOVOM SADU – SAZNAJ VIŠE

 

Viši kurs fotografije

 

Poslednjeg vikenda februara startuje nova grupa polaznika na Viši kursi fotografije u Beogradu. Ovaj kurs je zamišljen kao logičan nastavak usavršavanja fotografskih veština nakon završenog našeg osnovnog kursa, a osim nadogradnje znanja polaznici ovog kursa imaju i dodatne benefite – mogućnost prisustvovanja tematskim predavanjima i intervjua koje organizujemo sa afirmisanim fotografima, kao i popuste prilikom upisa drugih naših kurseva (kurs Photoshop-a, kurs studijske fotografije…).

Pre početka kursa ćemo organizovati Zoom sastanak sa zainteresovanima, kako bismo detaljnije predstavili plan kursa, odgovorili na pitanja polaznika i dogovorili termine i dinamiku realizacije.

VIŠI KURS – SAZNAJ VIŠE

 

Zimski kurs fotografije za osnovce

 

Kurs za osnovce koji održavamo tokom školskih raspusta nismo mogli da organizujemo tokom zimskog raspusta, ali zato nećemo propustiti priliku da se družimo sa najmlađima tokom predstojećeg vikenda koji se spaja sa neradnim danima zbog Sretenja.

Na ovom kursu sve učimo kroz fotografisanje i igru. Kroz razne zadatke ćemo savladati korišćenje fotoaparata u manuelnom modu, a zatim i zagrebati i po osnovama kadriranja i kompozicije. Tokom zadataka ćemo praviti i greške, ali i ispravljati ih u hodu, pa će polaznici odmah videti napredak, pa samim tim i razumeti važnost prihvatanja kritike i saveta od predavača.

Polaznici koji nemaju svoj DSLR fotoaparat mogu da koriste naš tokom kursa besplatno. Cilj nam je da omogućimo svim omladincima koji pokazuju afinitete prema fotografiji da se oprobaju sa „pravim“ fotoaparatom, a roditeljima priliku da procene da li je interesovanje prema fotografiji može prerasti u dugoročan hobi za njihovo dete.

Interesovanje je veliko, pa ćemo kurs organizovati za dve grupe polaznika. Svakako, zbog aktuelne situacije kurs će se održati u manjim grupama, pa je broj mesta ograničen. Dodatno, za decu naših Fabrikanata smo obezbedili poseban popust.

KURS ZA OSNOVCE – SAZNAJ VIŠE

Objavljeno: 07/02/2021

Ključne reči: , , , ,